Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

NICUŞOR DAN:"Am susţinerea oficială a PNL şi USR, am susţinerea informală a PLUS şi PMP"

S.B.
Politică /

"Am susţinerea oficială a PNL şi USR, am susţinerea informală a PLUS şi PMP"

Candidatul susţinut de PNL şi USR la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat, azi, într-o conferinţă de presă, că pe lângă aceste două partide mai are şi susţinerea informală a Plus şi PMP, precizând că este candidatul opoziţiei din Bucureşti la alegerile din acest an. El îşi doreşte să existe o garnitură comună de primari de sector din partea acestor patru partide, potrivit news.ro.

"În momentul de faţă am susţinerea oficială a PNL şi a USR, consider că nu se va mai întâmpla absolut nimic în această discuţie. Am susţinerea informală a PLUS şi a PMP şi cred că se va formaliza foarte curând o susţinere oficială. Sunt practic candidatul opoziţiei din Bucureşti a celor patru partide de dreapta la Primăria Capitalei", a afirmat Nicuşor Dan.

El a mai spus că după realizarea sondajelor de opinie vor începe negocierile pentru primăriile de sector.

"A fost o perioadă foarte emoţională în care nu s-au putut face sondaje de opinie, ele încep să fie făcute de toate partidele în mod profesionist în momentul de faţă. Imediat după aceste sondaje vor porni negocierile pentru primăriile de sector. Sunt optimist că vom avea o garnitură comună de primari de sector din partea celor patru partide de opoziţie", a explicat Nicuşor Dan.

El a fost întrebat ce părere are despre unele critici venite dinspre PNL cum că nu a fost prezent în comunicarea publică în ultima perioadă.

"Am avut o activitate în perioada asta, inclusiv am comunicat public. Faptul că societatea a avut alte preocupări e firesc şi nu am fost deloc deranjat de această chestiune. E firesc ca în PNL să existe critici, oamenii aceştia mi le-au făcut şi personal, le-am răspuns, le-am explicat, mergem mai departe cu echipa asta unită", a mai declarat Nicuşor Dan.

Opinia Cititorului ( 2 )

 1. si dai si lupta si dai si lupta ...

  neicusorule zi matele care opozitie si la ce opozitie ( ca PNL e la guvernare nu in opozitie) 

  sau pentru misia lui matale da bine chestiunea cu opozitia la "premarie" .... 

  asteptam o-pozitie de panarama de raspuns! 

  PS  

  multumim "Altetea Voastra" ca "nu ati fost deranjat de loc de chestiunile" actuale gen COVID 19 si alte maruntisuri , ca recuperarea economiei ... sunteti atat de generos !!!! 

  acum ca ne-ai linistit , mergem sa ne calcam in picioare , sa aruncam cu voturile in groapa , pardon, urna lui matale

  o opinie politica nimic, lui mucusor îi place

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie