Noile mandate ale membrilor Directoratului OMNIASIG - avizate de ASF

G.D.
Companii / 9 august

Mihai Tecău, Preşedinte Directorat, CEO

Mihai Tecău, Preşedinte Directorat, CEO

OMNIASIG Vienna Insurance Group a primit aprobarea din partea Autorităţii de Supraveghere Financiară pentru mandatele celor cinci membri ai Directoratului companiei, dintre care patru au fost reînnoite, conform unui comunicat remis redacţiei. Echipa Directoratului este completată de un nou membru, Anca Ifrim.

Potrivit sursei citate, după mai bine de 25 de ani în OMNIASIG, Bogdan Tudor s-a retras de anul acesta din funcţia de membru al Directoratului. Cu toată experienţa sa vastă, Bogdan Tudor este unul dintre profesioniştii care au pus bazele dezvoltării pieţei de asigurări din România şi ai companiei OMNIASIG.

Reînnoirea mandatelor echipei Directoratului OMNIASIG pentru următorii ani subliniază stabilitatea companiei şi reprezintă o confirmare a încrederii acţionarului principal, Vienna Insurance Group, în managementul OMNIASIG.

Directoratul OMNIASIG urmăreşte permanent o dezvoltare stabilă, sustenabilă şi o implicare constantă în comunitatea în care activează, în concordanţă cu strategia companiei.

În următoarea perioadă, compania va urmări o abordare şi mai activă în ceea ce priveşte evoluţia pieţei, extinderea portofoliului, dezvoltarea şi optimizarea produselor şi serviciilor, precum şi o îmbunătăţire permanentă a experienţei clientului în relaţia cu OMNIASIG. În acest sens, întreaga echipă de management îşi concentrează eforturile pe adaptarea companiei la mediul în continuă schimbare în care activăm.

Astfel, echipa Directoratului OMNIASIG are următoarea componenţă:

MIHAI TECĂU - Preşedinte Directorat, CEO (Chief Executive Officer)

Ocupă această funcţie din 2012, după realizarea fuziunii dintre BCR Asigurări şi fostul OMNIASIG. Anterior, el a fost timp de şase ani Preşedinte al Directoratului BCR Asigurări Vienna Insurance Group, iar înainte de 2006 a deţinut mai multe funcţii de conducere în cadrul fostei Comisii de Supraveghere a Asigurărilor (CSA).

Din poziţia de CEO, Mihai Tecău coordonează echipa şi business-ul OMNIASIG, urmărind un principiu de bază al companiei, acela de a oferi clienţilor şi partenerilor produse şi servicii la cel mai înalt nivel de calitate. În acelaşi timp, unul dintre obiectivele strategice urmărite pe termen lung este ca OMNIASIG să aducă, în mod constant şi responsabil, un impact pozitiv cât mai puternic în societate şi în comunităţile în care compania îşi desfăşoară activitatea.

Pregătirea sa academică include, printre altele, Universitatea Tehnică de Construcţii din Bucureşti, un MBA în managementul instituţiilor financiare, la HEC Montreal, şi programul "Leadership Development" în cadrul IEDC Bled School of Management.

COSTI STRATNIC - Vicepreşedinte Directorat, CSO (Chief Sales Officer)

Are o carieră de peste 24 de ani în industria de asigurări, iar de 20 de ani face parte din echipa OMNIASIG. În această perioadă a deţinut diferite poziţii de conducere pe aria de vânzări, în cadrul reţelei teritoriale, şi ulterior în sediul central al companiei. În 2013 a intrat în Directoratul OMNIASIG, iar din 2019 ocupă funcţia actuală, de Vicepreşedinte Directorat, CSO. Background-ul său profesional cuprinde studii de profil economic la ASE Bucureşti - Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale şi programul "Leadership Development" în cadrul IEDC Bled School of Management.

MICHAL LEJA - Membru Directorat, CFO (Chief Financial Officer)

S-a alăturat Directoratului OMNIASIG în 2019, în funcţia pe care o deţine şi în prezent. Anterior, el a avut diferite funcţii de conducere în companii de asigurări şi audit din Polonia. Michal Leja are o experienţă profesională de peste 16 ani în managementul financiar şi al asigurărilor. Formarea sa academică include Facultatea de Finanţe Bănci din cadrul Universităţii din Lodz, Polonia, cu specializare în Management Financiar Corporativ, precum şi programul VIG International Management Development, la Zeppelin University, Germania. De asemenea, el deţine certificări profesionale din partea Chartered Institute of Management Accountants (FCMA, CGMA), subliniază sursa citată.

MĂDĂLIN ROŞU - Membru Directorat, CCO (Chief Claims Officer)

S-a alăturat echipei Directoratului OMNIASIG în 2014, în funcţia actuală. Anterior, a ocupat mai multe funcţii de conducere în cadrul unor companii de asigurare din piaţa locală.

Mădălin Roşu este licenţiat în psihologie cu un masterat în Psihoterapie Cognitiv - Comportamentală la Universitatea Titu Maiorescu Bucureşti şi are, de asemenea, un doctorat în Finanţe la Academia de Studii Economice din Bucureşti. El a urmat şi programul "Leadership Development" în cadrul IEDC Bled School of Management şi este certificat internaţional în

"Board practice and directorship", în urma cursului susţinut la Henley Business School, Reading University Londra şi Envisia Boards of Elite.

ANCA IFRIM - Membru Directorat, CUO (Chief Underwriter Officer)

Este cel mai nou membru al Directoratului OMNIASIG. Ea s-a alăturat echipei OMNIASIG în anul 2001 şi a preluat treptat diferite poziţii de conducere în companie în cadrul ariei de Subscriere Corporate Non-Auto şi a parteneriatelor cu brokeri Corporate. Având o experienţă de peste 24 de ani în domeniu, Anca Ifrim este unul dintre specialiştii companiei cu o reputaţie deosebită în industria asigurărilor din România, în special în zona subscrierii de tip Corporate.

Pregătirea sa academică porneşte de la o facultate de profil, ASE - Finanţe, Bănci, Asigurări şi Burse de Valori, cu specializare "Management Financiar", şi include şi o specializare motivată de pasiune, respectiv Facultatea de Horticultură, din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Energia 2022”
Apanova
BTPay
Electromagnetica
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

05 Oct. 2022
Euro (EUR)Euro4.9419
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.9805
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0577
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6702
Gram de aur (XAU)Gram de aur273.2533

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

solarenergy-expo.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro