Nuclearelectrica a încheiat cu Electrica Furnizare patru contracte, în valoare totală de 29 milioane lei

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Societatea Naţională Nuclearelectrica a încheiat cu Electrica Furnizare patru contracte de vânzare de energie electrică, în valoare totală de 29 milioane lei, conform unui raport remis, luni, Bursei de Valori Bucureşti.

Contractele au fost încheiate în urma licitaţiilor din data de 19 noiembrie, organizată pe Piaţa Centralizată a Contractelor Bilaterale - PCCB, administrată de OPCOM.

Livrarea de energie electrică prevăzută de contracte va avea loc în perioada 1 ianuarie 2015 - 31 decembrie 2015, la o putere constantă pe contract (5 MW), totalizând un volum de 175.200 MWh.

Valoarea totală a tranzacţiilor este de 28.999.980 lei, corespunzătoare preţurilor de închidere a licitaţiilor cuprinse între 165,52 - 165,53 lei/MWh.

La data de 20 noiembrie 2014, SNN avea la Electrica Furnizare o creanţă în sumă de peste 16,665 milioane lei şi nu avea nicio datorie.

Plata în cazul noilor contracte se va efectua la termenul scadent definit la data de 15 a lunii următoare lunii contractuale de livrare a energiei.

Electrica Furnizare va constitui garanţii în favoarea SNN, care vor fi depuse cu cel puţin două zile lucrătoare înainte de începerea livrărilor.

Depozit la termen la Eximbank în sumă de 20 milioane lei 

Societatea Naţională Nuclearelectrica a constituit, la finele săptămânii trecute, un depozit la termen, fără prelungire, la Eximbank, pentru suma de 20 milioane lei, conform unui raport remis luni Bursei de Valori Bucureşti.

Rata procentuală a dobânzii care se aplică depozitului este de 1,5% pe an. Scadenţa depozitului va fi la data de 21 ianuarie 2015.

La finele lunii octombrie, Nuclearelectrica a mai constituit la Eximbank Bucureşti un depozit la termen, fără prelungire, pentru suma de 60 de milioane de lei.

Rata procentuală a dobânzii care se aplică depozitului este de 2% pe an, iar scadenţa depozitului va fi la data de 5 ianuarie 2015.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS