Obligaţiunile "Bittnet" s-au listat pe AeRO

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 29 septembrie 2016

Obligaţiunile "Bittnet" s-au listat pe AeRO

Emisiunea de obligaţiuni de 4,18 milioane de lei a Bittnet a fost listată, ieri, pe piaţa AeRO, potrivit unui comunicat de presă.

În iulie, compania a vândut obligaţiuni cu maturitate de trei ani şi o dobândă fixă de 9% pe an, plătibilă trimestrial.

Aceasta este a cincea emisiune de obligaţiuni corporative listate pe Sistemul Alternativ de Tranzacţionare al Bursei de Valori Bucureşti.

"Noi credem în piaţa de capital şi folosim ori de câte ori putem instrumentele oferite de aceasta pentru finanţarea dezvoltării companiei", a spus Cristian Logofătu, Director Financiar al Bittnet, adăugând: "Emisiunea curentă de obligaţiuni, cu o scadenţă de trei ani, reprezintă o potrivire ideală între durata disponibilităţii capitalului şi durata unui ciclu de dezvoltare în cadrul businessului nostru. Suntem încântaţi că atât de mulţi investitori au încredere în planurile noastre de dezvoltare".

Compania Bittnet a fost înfiinţată în anul 2007, de fraţii Mihai şi Cristian Logofătu. În anul 2011, Razvan Căpăţînă, investitor privat, intră în acţionariatul companiei, iar în martie 2015, aceasta a atras o nouă rundă de capital suplimentar de 150.000 de euro prin vânzarea unei părţi din acţiuni către fondul polonez de investiţii Carpathia Capital.

Principalul domeniu de activitate al companiei îl constituie desfăşurarea de training-uri IT şi furnizarea de soluţii end-to-end de infrastructura IT, cu tehnologii aparţinând liderilor de piaţă cum sunt Cisco, Amazon, Microsoft, Dell, VMware, HP, etc.

În cadrul ofertei de vânzare (plasament privat) au fost vândute un număr de 4.186 de obligaţiuni, la preţul nominal de 1.000 de lei, acestea fiind achiziţionate de un număr de 40 de investitori (4 persoane juridice şi 36 de investitori persoane fizice).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

22 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0034
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5255
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.5807

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro