Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

ODYSSEY INVESTMENTS:2020 va fi un an de succes în sectorul imobiliar, 90% din cumpărători sunt clienţi finali

D.F.
Miscellanea #Construcţii /

2020 va fi un an de succes în sectorul imobiliar, 90% din cumpărători sunt clienţi finali

2020 va fi un an de succes în sectorul imobiliar, având în vedere indicii macroeconomici cât şi starea pieţei, a declarat pentru News.ro Mihai Nistor, CEO al dezvoltatorului imobiliar Odyssey Investments, acesta precizând că 90% din cumpărătorii săi sunt clienţi finali, motiv pentru care crede în sănătatea pieţei.

"Având în vedere indicii macroeconomici, cât şi starea pieţei în momentul actual, tindem să credem că va fi încă un an de succes. De asemenea, 90% din cumpărători sunt cumpărători finali, ceea ce ne face să credem şi mai mult în sănătatea pieţei. Preţurile de vânzare ale apartamentelor din segmentul nostru au înregistrat o uşoară creştere în 2019. Estimările noastre pentru sfârşitul anului cu privire la preţuri sunt destul de bune şi ne aşteptăm ca ele să rămână la fel sau chiar să crească uşor", a declarat pentru News.ro Mihai Nistor, CEO al dezvoltatorului imobiliar Odyssey Investments.

Întrebat care sunt cele mai mari provocări ale acestui sector, acesta spune că lipsa forţei de muncă de specialitate creează o problemă acută.

"Nu este un secret, dar toţi constructorii se confruntă cu problema acută a forţei de muncă şi lipsa personalului de specialitate şi a oamenilor trăinuiţi; investiţiile iniţiale sunt mari şi riscante, ţinând cont de fiscalitate şi legislaţie. În plus, procesul de autorizări este greoi", a mai spus omul de afaceri.

Până în prezent, Odyssey Investments are predate-vândute două proiecte, Odyssey Herăstrău, un imobil cu 25 de apartamente, şi Odyssey Polonă, un imobil cu 14 apartamente, şi are alte două investiţii în derulare.

"În momentul de faţă avem în derulare două proiecte: Odyssey Băneasa, un proiect boutique premium, cu 15 apartamente, la doar câteva minute de mers pe jos de parcul Herăstrău. Cu acest proiect ne propunem să oferim un spaţiu de locuit intim şi modern, construit la standarde înalte de calitate şi finisare. Al doilea este Odyssey Aviatorilor, un proiect boutique exclusivist cu doar patru apartamente, situat la două minute de mers pe jos de Piaţa Charles de Gaulle, având un regim de înălţime mic, prietenos cu mediul înconjurător prin caracteristicile de "green building'. Apartamentele sunt bazate pe un concept unic prin care clientul îşi personalizează singur viitoarea casă şi îşi alege inclusiv compartimentarea acesteia", precizează Mihai Nistor.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Business Card
BTPay
Cotnari
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Leap
Hotel Marshal Garden

ENGLISH SECTION

more articles

Anvergura
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS