OMS, îngrijorată că lumea riscă noi pandemii

A.P.
Internaţional / 30 noiembrie 2020

OMS, îngrijorată că lumea riscă noi pandemii

Mike Ryan, expert la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, a afirmat, luni, că lumea riscă noi pandemii dacă "uită" şi nu învaţă nimic din criza sanitară provocată de coronavirus, potrivit Reuters.

"Am constatat o amnezie care pare să cuprindă lumea după acest eveniment traumatic şi asta este de înţeles. Dar dacă facem asta aşa cum s-a întâmplat după SARS, la fel ca după H5N1 sau pandemia de H1N1, dacă vom continua să ignorăm ceea ce agenţii patogeni pot provoca civilizaţiei noastre, atunci probabil că ne vom confrunta cu o experienţă similară sau mai gravă chiar în timpul vieţii noastre", a declarat Ryan în conferinţa de la Geneva.

Ryan a criticat ţările nordice pentru faptul că au gestionat sistemele medicale precum "companiile aeriene low-cost" şi pentru aceasta "plăteşte" toată lumea.

"În Nord, din cauza modelului de cost pentru sistemele de sănătate, am proiectat sistemele noastre de sănătate să livreze 95%, 98%, până la 100% eficienţă. Este aproape ca o companie aeriană low-cost pentru furnizarea de servicii medicale", a spus el, adăugând că "acum plătim preţul, neavând această capacitate suplimentară în sistem - considerând sănătatea ca pe o scurgere de resurse pe seama dezvoltării, şi trebuie să regândim tot ceea ce înseamnă asta".

Opinia Cititorului ( 7 )

 1. Devine tot mai clar că OMS este o organizație teroristă, criminală, la nivel global, in cel mai oribil mod cu putință..

  Are cele mai perverse bombe genetice = războiul stelelor ; Butonul declanșator e la R. ARAFAT .

  Ca si Raed Arafat care a clacat de multiple ori (Apuseni, Siutghiol, Colectiv), OMS este vesnic ingrijorata de urgente medicale, pe care le intrezareste, ca apoi sa le vada implinindu-se.

  Ieri citeam ca OMS este ingrjorata de faptul ca malaria are mortalitate mai mare decat covid-19. 

  De la atatea titluri alarmiste, ca cititori vom ajunge sa avem sechele de tip post traumatic stress disorder (PTSD). Nu stiu cum naiba, tocmai asta nu vede OMS.

  O noua grija la OMS = un nou avant la comandantul actiunii Arafat = un posibil nou vaccin de incasat in dos 

  De unde stiu ei ca mai vine o pandemie,nu cumva au prins gustul puterii si inventeaza pandemii,mai au pretentia sa si ascultam orbeste de ei ,voi la ti ascultat pe iohanis cu ce aroganta ne spunea ca v a trebui sa vacem 90% din populatie vaccinul

  1. mai scutit de un comentariu , da , si eu cred la fel ,este noua gaselnita a smecherilor care vor putere absoluta si de a jefui oamenii !

  umeaza covid 21 lansat in Feb 2021

  urmeaza o pandemie reala (nu fabricata de OMS si neomarxisti) care incepe in 2022 

  1. Cred ca aveți dreptate. Din păcate. Doamne ferește, sa fie asta doar uvertura simfoniei criminale? Fiindcă sint criminali sadici! Ce putem face? Fiindcă doar sa analizam și sa ne lamentam nu ajunge. Sintem datori sa ne apărăm copiii. Primul pas:refuzul vaccinului. Apoi verificarea de către experți independenți și "neacredititati" a substanțelor componente și tragerea la răspundere a celor ce produc și a celor ce recomanda mizeria.! Doar prin acțiune rezolvam. Crearea unei asociații ONG care sa facă acest lucru care sa beneficieze de consiliere juridica de calitate și care sa lanseze după modelul preopinentilor, inițiative legislative care sa apere societatea(căci guvernul și OMS sint de partea cealaltă) și pe cei de alta părere, decit cea oficiala, inclusiv de acuzația de "conspirationist".

BTPay

Curs valutar BNR

22 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0034
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5255
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.5807

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro