OMS:Vaccinarea obligatorie împotriva COVID-19 este ''o soluţie de ultimă instanţă''

J.P.
Internaţional / 07 decembrie 2021

Vaccinarea obligatorie împotriva COVID-19 este ''o soluţie de ultimă instanţă''

Vaccinarea obligatorie împotriva coronavirusului este ''o soluţie de ultimă instanţă'', a declarat marţi directorul pentru Europa al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), citat de agenţiile internaţionale de presă, conform Agerpres.

''Obligativitatea vaccinării este o soluţie de ultimă instanţă şi se aplică doar atunci când au fost epuizate toate opţiunile fezabile de îmbunătăţire a ratelor de vaccinare'', a declarat Hans Kluge într-o conferinţă de presă online.

''Eficacitatea obligativităţii depinde foarte mult de context'', a spus Kluge, adăugând că trebuie să se ţină cont de încrederea publicului în autorităţi. "Ceea ce este acceptabil într-o societate şi într-o comunitate poate să nu fie eficient şi acceptabil în alta", a atras atenţia reprezentantul european al OMS, citat de Reuters.

Din ce în ce mai multe ţări din Europa, inclusiv Germania, dezbat dacă să facă obligatorii vaccinurile COVID-19, după ce Austria a anunţat în noiembrie că va impune această obligativitate de la 1 februarie anul viitor, ceea ce a provocat proteste de amploare.

Totodată, în faţa creşterii cazurilor de COVID-19 în Europa, oficialul OMS a făcut apel la o mai bună protejare a copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 14 ani, în prezent cea mai afectată grupă de vârstă, potrivit OMS-Europa.

Pentru a evita închiderea din nou a claselor şi revenirea la cursurile online, filiala europeană a OMS recomandă o creştere a testărilor în şcoli şi luarea în considerare a vaccinării elevilor.

"Folosirea măştilor şi o bună ventilaţie (a claselor), precum şi testarea regulată ar trebui să fie regula în toate şcolile primare, iar vaccinarea copiilor ar trebui să fie discutată şi luată în considerare la nivel naţional, pentru a proteja şcolile", a afirmat Hans Kluge.

Potrivit OMS, cazurile sunt în creştere în prezent la toate categoriile de vârstă, "cele mai mari rate de infectare fiind observate în prezent în rândul copiilor de 5-14 ani".

"Nu este neobişnuit în prezent să vedem incidenţe de două până la trei ori mai mari la copii decât la populaţia generală", a mai spus Kluge.

OMS şi-a reiterat, de asemenea, îngrijorarea faţă de noua variantă Omicron de coronavirus, însă a cerut combaterea actualei variante dominante de COVID, Delta, pentru "o victorie mâine împotriva Omicron".

"Omicron este în vizorul nostru şi este în creştere, şi avem dreptate să fim îngrijoraţi şi precauţi. Însă problema în prezent este Delta şi modul în care reuşim să luptăm împotriva Delta astăzi va fi o victorie împotriva Omicron mâine", înainte ca numărul de cazuri să crească masiv, a mai spus oficialul OMS.

Opinia Cititorului ( 9 )

 1. Calamitate, cu 90% ”imunizați”. Și atunci, ce face vaccinarea?

  Așa cum Portugalia a fost dată ca exemplu pozitiv de țară disciplinată, în care populația a fost convinsă ușor să se vaccineze în masă, aceeași Portugalie se transformă acum în ”cine face ca noi, ca noi să pățească”. Cu aproape 90% vaccinați, țara iberică se confruntă acum cu o creștere nu numai a cazurilor Covid, dar și a spitalizărilor, ajungând să introducă noi restricții și să anuleze sărbătorile și Anul Nou. 

  Nu mai este niciun secret pentru nimeni în acest moment că țările codașe la vaccinare și oile negre ale Europei, Bulgaria, România și Republica Moldova, au cele mai puține cazuri Covid. În schimb, mult prea lăudata Portugalie este lovită crunt de un alt val pandemic, care îi trimite pe vaccinați direct în spitale. Autoritățile din această țară au mers până acolo încât au decretat stare de calamitate de la începutul acestei luni până pe 20 martie 2022, introducând restricții severe pentru toată populația. 

  Certificatul verde a devenit obligatoriu la intrarea în restaurante, săli de sport și cazinouri, iar la activitățile de divertisment, cum ar fi concertele și spectacolele, și pe stadioane chiar și vaccinații vor fi obligați să prezinte un test negativ. Evenimentele programate pentru noaptea de Anul Nou au început să fie, rând pe rând, anulate, sărbătorile de iarnă prinzându-i pe portughezi prizonieri în propriiile case. Iar asta este doar începutul. Și atunci, pe bună dreptate, apare întrebarea: și vaccinarea ce face? Este mai mult decât evident că nu face ce ar trebui să facă. Nu pune capăt pandemiei și nu pune capăt restricțiilor. Nu produce decât haos, dictatură și prăbușiri economice. Cu toate acestea, guvernele nu vor sub nicio formă să-și schimbe scopul, acela de a vaccina toată specia umană, sub pretextul absurd că vor controla și stăpâni un virus care se transmite pe cale aeriană. Dar nu acesta este adevăratul scop, nu-i așa? 

  Gheorghiță vrea vaccinare obligatorie 

  „Discuția este foarte serioasă şi nu văd de ce să nu înceapă aceste discuţii”, a grăit Valeriu Gheorghiță, făcând referire la vaccinarea obligatorie. Acesta a mai spus că toate variantele virale au fost în țări cu rată mică de vaccinare și densitate mare a populației și că pandemia ar decima populațiile țărilor. Păi haideți să ne uităm la cifre! India, cu o populație de 1,38 miliarde de oameni a avut 473.537 morți Covid, în timp ce SUA, cu o populație de 329,5 milioane a înregistrat un număr dublu de decese. Marea Britanie, care a decis din luna iulie a acestui an să ridice toate restricțiile, a avut același număr de decese, raportat la numărul populației, cu cel al Italiei, care a trecut recent la un alt nivel, impunând certificatul verde nu numai la locul de muncă, ci și în mijloacele de transport în comun. Africa de Sud, aflată acum în centrul atenției din cauza Omicron, a raportat un total de 90.000 de decese, față de 134.195 ale Italiei, în condițiile în care cele două țării au, fiecare, puțin peste 59 milioane de cetățeni. Autoritățile tot încearcă să ne convingă că albul este negru și că verdele este roșu, atâta timp cât cifrele arată clar că țările cele mai nevaccinate din lume au și cele mai puține cazuri și morți Covid. 

  Teroare în Europa

  Derapajele austriecilor și, mai nou, ale germanilor, care impun vaccinarea obligatorie, au reușit să dea foc Europei. Deși politicienii români insinuează că ar trebui să urmăm exemplul acestor țări, aceeași politicieni uită să menționeze că în țările civilizate din UE a început războiul civil. Milioane de oameni au ieșit în stradă în Italia, Belgia, Franța, Elveția, Danemarca, Olanda, Austria și nu numai, iar violențele de la manifestări arată că oamenii au început să se trezească și să lupte pentru drepturile lor. Șocul cel mai mare a fost însă dat de represiunea agresivă a forțelor de ordine, la care s-a adăugat, în unele state, apariția soldaților pe străzi. Semn că lucrurile vor trece la un alt nivel, pe care puțini l-au anticipat. 

  1. " Și atunci, ce face vaccinarea?"

   vaccinarea anti-covid e in vederea eliminarii celor care " sunt in plus" (in viziunea lor) ... e vaccin genocidal, face genocid (prin avc, infarct, etc) !  

   NU are nici o treaba cu virusul covid... un virus care apropo omoara sub 1% dintre cei atinsi.... nu ce arata la tv!  

   La tv baga circ nebun si negru ca sa sperie oile sa se vaccineze masiv (si...sa moara)!  

   De când v-am spus că vor să impună vaccinarea obligatorie? Scopul e supunerea totală!!!

   Știri 

   NOUA ORDINE MONDIALĂ PE ÎNȚELESUL TUTUROR, ÎN 7 ETAPE ȘI 11 PAȘI, DE LA PANDEMIE LA SUPUNERE TOTALĂ 

   . Textul publicat inițial de site-ul francez Semnele Vremii a fost scris de Jean-Jacques Crèvecoeur și grafica a fost creată de Le Grand Réveil. 

   Noua Ordine Mondială pentru TOȚI – Sau cum să înțelegem ceea ce întâmplă în acest moment! Despre cele 7 etape care sunt programate (3 sunt deja terminate și a 4-a este acum în curs de desfăsurare…) 

   FAZA 1 – Simularea unei amenințării și crearea fricii. (decembrie 2019 – martie 2020) 

   Punerea în scenă a unei pandemii în China.Uciderea a zeci de mii de bătrâni.Umflarea numărului de cazuri și decese.Poziționarea vaccinării încă de la început ca fiind singura soluție.Concentrarea totală a atenției asupra lui Covid-19. 

   Rezultat, panică (aproape) generală 

   FAZA 2 – Semănarea discordiei și a dezbinării. (martie 2020-decembrie 2020) 

   Impunerea măsurilor coercitive inutile, liberticide și măsuri neconstituționale.Paralizarea comerțului și a economiei.Observarea supunerii unei majorități și a rezistenței unei minorități rebele.Stigmatizarea rebelilor și crearea unei diviziuni orizontale.Cenzurarea liderilor dizidenței.Pedepsirea nesupunerii.Generalizarea testelor PCR.Crearea confuziei între cazuri, infectați, bolnavi, spitalizați și morți.Descalificarea tuturor tratamentelor eficiente.Menținerea speranței unui vaccin care să salveze vieți. 

   Rezultat: Exasperare, nerăbdare, dezbinare. 

   FAZA 3 – Aducerea unei soluții perfide și mortale. (decembrie 2020 – iunie 2021) 

   Justificarea menținerii măsurilor coercitive prin eșecul de a atinge pragul de imunitate a turmei.Propunerea unui vaccin gratuit pentru toți.Promiterea protecției și a revenirii la normalitate.Stabilirea unui obiectiv de imunizarea turmei.Simularea redresării parțiale a economiei.Ascunderea statisticilor privind efectele secundare și decesele cauzate de injecții.Prezentarea efectelor secundare ale injecțiilor ca efecte „naturale” ale virusului și ale bolii.Recuperarea noțiunii de variantă ca fiind o mutație naturală a virusului.Justificarea menținerii măsurilor coercitive prin eșecul atingerii pragului imunității de turmă.Sancționarea profesioniștilor din domeniul sănătății pentru exercitarea ilegală a îngrijirii și a vindecării. 

   Rezultat:îndoie li și sentimente de trădare în rândul vaccinaților, descurajare în rândul opozanților. 

   FAZA 4 – Instalarea codul Apartheid și codului QR (iunie 2021-octombrie 2021) 

   Organizarea voluntară a penuriei generale.Impunerea pașaportului de vaccinare (cod QR), recompensând vaccinații, pedepsind nevaccinații.Crearea unui Apartheid al privilegiaților împotriva celorlalți.Retragerea dreptului de a lucra sau studia celor nevaccinați.Retragerea serviciilor de bază celor nevaccinați.Impunerea testelor PCR plătite nevaccinaților. 

   Rezultat: prima etapă a controlulului digital, sărăcirea opozanților. 

   FAZA 5 – Stabilirea haosului și a legii marțiale. (noiembrie 2021 – martie 2022) 

   Provocarea exploziei penuriei bunurilor și alimentelor.Provoacă oprirea economiei reale și închiderea fabricilor și întreprinderilor.Lăsarea șomajului să explodeze.Impunerea celei de a treia doză de vaccin (rapel).Reluarea asasinării bătrânilor care sunt încă în viață.Impunerea vaccinării obligatorii pentru toți.Amplificarea mitului variantelor, al eficacității vaccinurilor și a imunității de turmă.Diabolizarea anti-vacciniștilor învinuindu-i pentru decese.Arestarea liderilor opoziției.Impunerea identității digitale pentru toți (cod QR): certificat de naștere, carte de identitate, pașaport, permis de conducere, card de asigurare de sănătate…Instaurarea legii marțiale pentru a supune opoziția. 

   Rezultat: a doua etapă a controlului digital. Arestarea sau eliminarea adversarilor. 

   FAZA 6 – Anularea datoriilor și dematerializarea (eliminarea) banilor (martie 2022 – septembrie 2022) 

   Declanșarea prăbușirii economice, financiare și bursiere, prăbușirea băncilor.Salvarea pierderilor băncilor folosind conturile clienților lor.Declanșarea „Marii Resetări”.Dematerializarea monedei (moneda digitală) .Anularea datoriilor, împrumuturilor și a ipotecilor.Impunerea portofelului digital. (Digital Wallet)Confiscarea bunurilor imobiliare și a terenurilor.Interzicerea tuturor medicamentelor (remediilor) la nivel mondial.Confirmarea obligativității vaccinării semestriale sau anuale.Impunerea raționalizării alimentelor și a unui mod de alimentație pe baza Codex Alimentarius.Extinderea măsurilor la țările emergente. 

   Rezultat: a treia etapă a controlului digital. Extinderea N.O.M. pe întreaga planetă. 

   FAZA 7 – Generalizarea creditului social și a controlului integral. (din septembrie 2022) 

   Generalizarea unui sistem de credit social pe baza modelului chinezesc.Implementarea sistemelor de control și monitorizare.Militarizarea societății.Eliminarea definitivă a adversarilor.Activarea controlului bio-numeric al gândurilor, emoțiilor, fiziologiei și comportamentului.Activarea genocidului cu ajutorul unor bio-nano-obiecte implantate. 

   Rezultat: a patra etapă a controlului digital. Genocidul, sclavia, zombificarea, sfârșitul aproape a întregii umanități. 

   PLANUL NOII ORDINI MONDIALE SIMPLIFICAT: 

   Pandemie.Variant e.Vaccinarea obligatorie.Pașaportul de vaccinare.Penurie mondială.Atacuri cibernetice false.LEGEA MARȚIALĂ.Dispariția banilor fizici.Venitul universal.Credit social.Transumanism.SUPUNEREA COMPLETĂ.

    Sursa: Invictus media. 

   Asa este! Asta este planul, dar acum n-are nici o sansa sa se implineasca! Pt ca, dupa cum spun profetiile Sfintilor, urmeaza valul revoltelor si al revolutiilor, concomitent cu un al treilea Razboi Mondial de vreo 8-9 ani ce va extermina trei sferturi din populatia Lumii, dupa care, intr-adevar bestiile oculte isi vor instaura Noua Ordine Mondială condusa de Antihrist, dar care nu va dura decat, fix 3 ani si jumatate!

  mai intai faceti puscarii pentru 7 miliarde de oameni

  nu e de ultima instanta, e exclusa. punct.

  Ultima solutie? Dar vad ca se santajeaza/ escrocheaza serios pt ea!...

  Si decesul acestui sef al OMS va fi incununarea de ultima instanta a dezbaterii.

  "Ultima instanță" suna similar cu "soluția finală" pe care o aplicau criminali naziști acum 80 de ani.

  Naziști atunci, naziști acum. 

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

17 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9440
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3296
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7390
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9242
Gram de aur (XAU)Gram de aur253.3930

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
spotmedia.ro
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro