Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Operaţiune antiteroristă la Bruxelles

I.S.
Ziarul BURSA #Internaţional /

Poliţişti pe străzile din Bruxelles (Sursa foto: captură Youtube)

Poliţişti pe străzile din Bruxelles (Sursa foto: captură Youtube)

Actualizare 20:08 Operaţiunea poliţiei de la Bruxelles s-a încheiat; suspectul a fost arestat

Bărbatul suspectat că are substanţe explozive asupra sa, urmărit de poliţie în centrul Bruxellesului, a fost arestat după o operaţiune antiteroristă care a durat aproape 5 ore, transmit televiziunile de ştiri.

Presa belgiană scrie că individul îmbrăcat cu un palton din care ieşeau fire era în realitate un tânăr care studia undele şi radiaţiile în oraş, citându-l pe purtătorul de cuvânt al poliţiei din Bruxelles-Capitale Ixelles.

(S.A.)

--------

Poliţia belgiană desfăşoară o operaţiune antiteroristă în această după-amiază, în Place de la Monnaie din centrul capitalei Bruxelles, urmărind o persoană suspectată că are substanţe explozive asupra sa, transmit televiziunile de ştiri.

Martorii susţin că suspectul purta o haină lungă, din care ieşeau mai multe fire, ce păreau să facă parte dintr-un dispozitiv exploziv.

La faţa locului au fost trimişi geniştii şi pompierii, informează Digi24.ro. Incidentul survine în condiţiile în care Belgia este în stare de alertă antieroristă după atentatul din 22 martie de la aeroportul Zaventem şi din metroul capitalei belgiene.

În paralel, poliţia belgiană a realizat mai multe raiduri în diverse zone din Bruxelles. Mâine este ziua naţională a Belgiei, iar autorităţile nu vor să rişte încă un atac devastator în capitală.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie