ORBAN: "După alegeri urmează patru ani de pace politică şi oportunităţi pe care nu le-am întâlnit în istorie"

J.P.
Politică / 24 octombrie 2020

"După alegeri urmează patru ani de pace politică şi oportunităţi pe care nu le-am întâlnit în istorie"

Premierul Ludovic Orban afirmă că, după alegerile parlamentare, vor urma patru ani de "pace politică" şi oportunităţi pe care România nu le-a mai avut în istorie, aceasta fiind, în opinia sa, o şansă pentru români să devină "un fel de tigrii ai Europei Centrale şi de Est", conform Agerpres.

"Mai avem puţin până în 6 decembrie, când vor fi alegeri pentru Parlament, după care vom urma patru ani de pace politică, vom avea patru ani fără alegeri. Nu numai că vom avea patru ani de pace politică în care vom putea conlucra, pentru că nu mai bate la uşă nicio competiţie electorală care să scoată din noi dorinţa de a lua faţa celorlalţi, dar va fi o perioadă în care România va avea oportunităţi cu care nu s-a mai întâlnit în istoria sa recentă şi chiar în istoria sa. Atât oportunităţi legate de poziţia geostrategică, cât şi oportunităţi legate de mişcarea economiei mondiale, cât mai ales oportunităţile care vor fi create de posibilitatea de accesare a unor resurse financiare cum nu am mai accesat de-a lungul timpului, şi aici este vorba de peste 80 miliarde de euro numai din fonduri europene (...) Cred că aceşti patru ani pot să reprezinte pentru România o evoluţie spectaculoasă care să ne plaseze în rândul celor mai dezvoltate ţări la nivel european, cel puţin să devenim un fel de tigrii ai Europei Centrale şi de Est", a declarat premierul, sâmbătă, la Arad.

Ludovic Orban a participat la şedinţa festivă de constituire a Consiliului Judeţean Arad.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Bai Sica, a devenit cumva intre timp, noua "Mama Omida" a Romaniei?

    1. Probabil ca erai beat critza cand ai facut astfel de profetii! Viitorul imediat in Colonie(nu ala pe 4 ani) nu poate fi decat unul cu falimente masive, saracie lucie si foamete cumplita, suprimarea drepturilor si libertatilor cetatenesti, infractionalitate maxima, situatie scapata de sub control, haos, anarhie, revolte si gherile urbane violente, maceluri si distrugeri! De altfel, asa se va intampla cam peste tot in Europa(deja, revoltele si luptele cu fortele de ordine sunt aproape zilnice), datorita tradarii popoarelor de catre elitele vandute Ocultei Mondiale! Iar cand popoarele vor avea sansa lor sa scape de sclavia impusa de catre aceste elite-Iude, se vor razbuna cu varf si indesat!

      Asta e adevarul crud.

    Mizerabilule, trebuie sa maresti pensiile si sa dai afara 20% dintre bugetari. Daca nu faci asta, esti un ticalos macabru.

    1. Ai uitat: trebuie reduși ( că doar ăsta-i adevărul -sunt reduși) parlamentarii la 300, trebuie tăiate toate pensiile/salariile si indemnizațiile nesimțite si apoi vom putea vorbi de normalitate.

      Părerea mea: șanse slabe spre deloc. 

    viitorul chiar suna bine.

    eu voi vota pnl 

    p.s. scarbele psd trebuie maturate din toate structurile statului si din companiile de stat... la fel ca limbricii ALDE care au ramas capusati in (de exeeeeemplu) Electrica  

    1. Un vis prea frumos.Nici nu stii ce te asteapta-sunea cineva.Influiencerii si protestatarii de profesie,cu vce o sa se mai ocupe,cum i-si vor mai castigaexestenta?

      Intotdeauna oamenii Sistemului securist vor dori ca fraierii sa voteze masiv, pt ca oricum ei numara voturile si le fura cu sacii, iar prin voturile fraierilor ii legitimeaza si ii aureoleaza pe cei alesi de Sistem!

      Noi ca, populatie, d-aia am ajuns sclavii lor, pt ca vedem totul in alb si negru: PNL sunt buni iar PSD si USR sunt rai sau USR sunt buni si PNL si PSD sunt rai sau PSD sunt buni iar PNL si USR sunt rai, desi toate sunt acceasi mizerie, adica alternative ale Sistemului pt prosti si creduli! 

      in principiu sunt de acord cu tine.

       

      dar am o problema mica: ce zici tu ( "toate sunt aceeasi mizerie") conduce la anularea increderii in clasa politica.

      acesta e doar interesul unei forte straine de Romania avand in vedere ca poate conduce la dezordine interna in ROmania si miscari de strada. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

24 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9733
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6060
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3222
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9707
Gram de aur (XAU)Gram de aur405.2170

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb