Parlamentul Britanic forţează întârzierea brexitului

B.B.
Politică /

Boris Jhonson, sursa foto : Twitter

Boris Jhonson, sursa foto : Twitter

Boris Johnson s-a arătat pregătit să dea startul alegerilor, după ce Parlamentul Britanic şi-a blocat planul de a grăbi acordul Brexit.

După o serie de ameninţări şi promisiuni din partea lui Johnson, ziua s-a încheiat cu o avertizare că dacă Uniunea Europeană ar fi acceptat o solicitare a Parlamentului britanic pentru ca Brexitul să fie amânat până la 31 ianuarie, atunci prim-ministrul va convoca alegeri.

Întrucât preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, a semnalat anterior că acest lucru este posibil să facă UE, Johnson este probabil să-şi treacă acordul cu privire la Brexit - ceva ce a descoperit marţi seară că are voturile necesare pentru a o face în aşteptare, în favoarea de a încerca să asigure o majoritate parlamentară.

Acesta mizează pe faptul că alegătorii îi vor da votul, atraşI de poziţia sa de a scoate Marea Britanie din UE cu acordul pe care l-a negociat. Riscul este că sondajele care l-au pus în faţă se dovedesc a nu fi de încredere, aşa cum au făcut-o în trecut şi că alegătorii optează în schimb pentru oferta Partidului Muncitoresc din opoziţie pentru un Brexit mai uşor, confirmat printr-un al doilea referendum. Aceasta ar putea pune întregul proiect Brexit în pericol.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS