Parteneriatul dintre Aliant şi KFactory revoluţionează activitatea companiilor de producţie

G.D.
Companii / 29 martie 2023

Parteneriatul dintre Aliant şi KFactory revoluţionează activitatea companiilor de producţie

Compania românească Aliant, integrator IT şi furnizor de servicii de transformare digitală a afacerilor, a încheiat un parteneriat cu KFactory, start-up specializat în dezvoltarea şi comercializarea de soluţii digitale Industry 4.0 pentru verticala de producţie, conform unui comunicat remis redacţiei. În cadrul acestei colaborări, Aliant va putea îngloba aceste tehnologii în soluţiile oferite către clienţii săi cu activităţi de producţie.

"Portofoliul de tehnologii, şi implicit de parteneri cu care lucrăm, este dinamic, în dezvoltare şi, în mod fundamental, porneşte de la nevoile pe care le descoperim în piaţă - fie că sunt nevoi clar exprimate sau, în anumite cazuri, oportunităţi de viitor. Portofoliul digital al Aliant este axat pe conceptul de hyper-automation, deoarece pe masură ce tehnologiile devin mai accesibile şi mai performante, din ce în ce mai multe procese şi activităţi vor fi automatizate, simplificate pentru utilizatorul uman. Vedem acest lucru întâmplându-se deja în RPA, tehnologiile de Chatbots, Low code, AR etc.", arată Bogdan Ciubotaru, Managing Partner Aliant.

Potrivit sursei citate, start-up-ul KFactory a fost fondat cu obiectivul de a deveni un brand recunoscut la nivel mondial care accelerează transformarea digitală, făcând o mare diferenţă în societate prin abordarea provocărilor legate de schimbările climatice. Soluţiile tehnologice complexe ale KFactory sunt concepute pentru a ajuta companiile să obţină eficienţa generală a echipamentelor (OEE), integrarea IT&OT şi să îndeplinească standardele şi reglementările de producţie. Soluţiile digitale dezvoltate au ca scop stimularea eficienţei operaţionale şi a sustenabilităţii, ajutând astfel companiile de producţie să îşi crească productivitatea şi să contribuie la perspectiva unui viitor mai bun.

Prin parteneriatul încheiat între cele două companii, în portofoliul de produse al Aliant vor intra toate soluţiile componente ale platformei KFactory: Core, Analytics, Knowledge şi Echipa de Ingineri Virtuali. Acestea oferă o perspectivă în timp real asupra mediului de producţie, permiţând clienţilor să vadă nu numai datele înregistrate, ci şi informaţiile şi evenimentele din producţie pe măsură ce acestea se produc, ceea ce duce la o rezolvare mai rapidă a situaţiilor apărute şi la creşterea productivităţii.

Digitalizarea fabricilor este crucială pentru producţia modernă, permiţând monitorizarea în timp real, o mai mare eficienţă şi procese simplificate. Parteneriatul dintre Aliant şi KFactory revoluţionează activităţile de producţie, oferind o soluţie cuprinzătoare pentru integrarea datelor, optimizarea proceselor şi mentenanţa predictivă, ceea ce duce la reducerea timpilor morţi, creşterea productivităţii, îmbunătăţirea controlului calităţii şi reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, subliniază sursa citată.

Prin utilizarea tehnologiei la care vor putea avea acces datorită colaborării Aliant cu KFactory, companiile din industria de producţie pot ajunge la un volum mai mare de producţie, cu mai puţine resurse:

Costuri cu interconectarea sistemelor IT reduse cu până la 90%,

Costuri de operare a fabricii cu până la 50% mai mici,

Creşterea cu până la 25% a Eficienţei Globale a Echipamentului (OEE),

Cu până la 50% mai mult timp alocat echipelor de ingineri pentru activităţile de bază,

Cu până la 95% mai puţin timp dedicat colectării manuale a datelor.

Parteneriatul cu KFactory este o consecinţă firească a viziunii Aliant, conform căreia viitorul aparţine companiilor hyper-automatizate, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
digi.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

12 Iul. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5689
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0989
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9158
Gram de aur (XAU)Gram de aur353.2067

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb