Partenerii europeni ai companiei Huawei s-au reunit la evenimentul Grow Together, Win Future

T.B.
Companii / 17 aprilie

Willi Song, Preşedintele Enterprise Business Europa, Huawei

Willi Song, Preşedintele Enterprise Business Europa, Huawei

Pentru a consolida cooperarea în cadrul ecosistemului său de parteneri de afaceri, compania Huawei găzduit săptămâna trecută, în Italia, primul său eveniment european dedicat acestora, se arată într-un comunicat al Huawei, remis redacţiei. Astfel, peste 1000 de parteneri din Europa s-au reunit zilele trecute la evenimentul Grow Together, Win Future.

În acest fel ar putea fi facilitată dezvoltarea de soluţii IT&C de calitate, care să deservească într-un mod complex cerinţele clienţilor, potrivit sursei.

Potrivit sursei, "Ne dorim să punem produsele noastre din sfera IT&C la dispoziţia companiilor europene astfel încât acestea să-şi poată accelera digitalizarea. Împreună, putem ajuta Europa să construiască infrastructura digitală, să dezvolte talentul digital şi să îşi îndeplinească obiectivele Deceniului Digital", a declarat Jim Lu - Preşedintele Regiunii Europene, Huawei.

Ecosistemul Huawei este format din 5.000 de parteneri, printre care distribuitori de top din Europa şi peste 800 de parteneri din aria dezvoltării de soluţii sau servicii.

În contextul în care industriile din Europa trec printr-un proces de transformare digitală şi tranziţie verde, Huawei încearcă să-şi consolideze colaborarea cu partenerii, susţinută de performanţa stabilă a companiei şi de investiţiile însemnate în cercetare şi dezvoltare, informează compania.

În 2023, Huawei a înregistrat o creştere de peste 9% de la an la an, la venituri de 90 de miliarde de euro şi a reinvestit un procent de 23,3% în cercetare şi dezvoltare. La acest moment, compania are peste 13.000 de angajaţi în Europa, cu 27 de centre de cercetare şi dezvoltare în 13 ţări, precizează sursa.

Conform datelor companiei, "Strategia noastră pe termen lung este aceea de a avea un ecosistem de parteneri deschis, echitabil şi transparent. De aceea, facem investiţii multiple pentru succesul comun al nostru şi al partenerilor noştri. De la dezvoltarea comună a produselor şi vizibilitatea E2E până la consumabile garantate şi rapide", a declarat Willi Song - preşedintele Enterprise Business Europa, Huawei.

Ca parte a angajamentului său de a consolida colaborarea cu partenerii, Huawei a revizuit, de asemenea, stimulentele partenerilor şi programele de abilitare şi va oferi sprijin de marketing cu oportunităţi comune. "Ne-am angajat la o colaborare deschisă, care să aducă beneficii atât pentru noi, cât şi partenerilor noştri şi ne dorim să creştem împreună cu aceştia", a adăugat Song, potrivit sursei indicate.

În plus, Huawei Cloud a introdus un cadru privind funcţionarea ecosistemului de parteneri "Go Cloud, Grow Cloud", astfel încât cât mai mulţi dintre aceştia să poată să dezvolte noi afaceri. Având în vedere importanţa implementării offline şi a cerinţelor locale de stocare a datelor pentru întreprinderi, Huawei Cloud a lansat un mod tipic de implementare Cloud numit Huawei Cloud Stack, menţionează compania.

Compania a prezentat, de asemenea, oficial strategia go-to-market în cadrul conferinţei, cu un portofoliu de noi produse IT&C în comunicaţii, stocare şi reţele optice de date, inclusiv:

o gamă completă de AP-uri Wi-Fi 7 cu prima şi cea mai flexibilă reţea campus multi-GE din industrie;

primul Active-Active Storage din industrie pentru organizaţii mici şi mijlocii, constând din Entry-level All-flash Storage OceanStor Dorado 2000/2100 şi OceanProtect X3000, Entry-level Backup Storage &; Appliance;

primele 50G PON OLT, Wi-Fi 7 ONT, Full Fiber Campus din industrie;

noi produse Huawei eKit dedicate pieţei de distribuţie.

Huawei European Partner Conference 2024 s-a încheiat cu o ceremonie în cadrul căreia au fost premiate eforturile partenerilor care au avut contribuţii remarcabile în cursul anului 2023. Având tema Grow Together, Win Future, conferinţa a fost, totodată, şi o platformă unde parteneri au avut ocazia de a se conecta, de a experimenta noi produse şi soluţii şi de a discuta despre cooperarea pentru viitoare proiecte, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Lansare carte
APA NOVA
e-infra.ro
eximbank.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
boromir.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

24 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9744
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5940
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0203
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8371
Gram de aur (XAU)Gram de aur345.4718

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
tophotelconference.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb