PAUL STĂNESCU (PSD OLT): "Niciodată nu am avut legătură cu vreun interlop"

M.I.
Politică / 7 august 2019

Paul Stănescu (Sursă foto: Twitter)

Paul Stănescu (Sursă foto: Twitter)

Senatorul PSD Olt Paul Stănescu a declarat, ieri, că înţelege durerea lui Alexandru Cumpănaşu, ca rudă apropiată a Alexandrei Măceşanu, însă nu e cazul să acuze pe toată lumea, el adăugând că niciodată nu a avut vreo legătură şi nu a cunoscut vreun membru sau şef al unei grupări infracţionale.

"Transmit sincere condoleanţe familiei îndoliate, rudelor. Înţeleg durerea domnului Cumpănaşu, Alexandra a fost nepoata dumnealui. Dar e greu de la o întâmplare nefericită, de la o tragedie pentru care nu sunt cuvinte, să acuzi pe toată lumea. În ceea ce mă priveşte pe mine, şi am proprietatea cuvintelor, niciodată nu am avut legătură sau să cunosc vreun membru sau un şef al unei grupări infracţionale, un clan interlop, niciodată nu am discutat cu asemenea oameni. Ştim cu toţii că există. Din toţi cei aleşi în 2016, cel puţin pe cei care pe îi ştiu eu, indiferent din ce partid fac parte, nu ştiu un om politic să aibă legătură cu vreo grupare infracţională sau clan interlop. Înţeleg durerea domnului Cumpănaşu, dar nu cred că e cazul să facă asemenea afirmaţii", a afirmat Stănescu, la postul Antena 3.

El a adăugat că se cunoaşte existenţa unor reţele de interlopi şi sunt oameni politici care pot fi acuzaţi în mod direct de legături cu astfel de grupări, el făcând referire la familia fostului preşedinte Traian Băsescu.

"Sigur că se cunoaşte existenţa unor reţele, toată lumea bănuieşte. Nu avem informaţiile necesare. Şi eu vă dau un exemplu... Sunt oameni politici care pot fi acuzaţi în mod direct de legături cu asemenea grupări. Şi v-aş da cel mai autentic exemplu, tot din judeţul Olt. Drăgăneşti de Olt, unde e clanul Bercea... e la 20 de kilometri de Caracal. Trebuie să ne aducem aminte că la o sărbătoare câmpenească Traian Băsescu era de mână cu Bercea Mondial, cu prima doamnă. Ne aducem aminte că Bercea Mondial punea o salbă de galbeni la gât primei doamne, ne aducem aminte de mormanul pe care clanul Bercea l-a dus fratelui Mircea Băsescu pentru ca el să iasă din puşcărie", a spus Paul Stănescu.

De asemenea, el a mai afirmat că reprezintă greşeli ale clasei politice desfiinţarea sectoriştilor şi a posturilor de poliţie din mediul rural, iar "disoluţia statului român se simte cel mai tare" la nivelul Poliţiei Române şi a Ministerului de Interne, scrie Agerpres.

"Clasa politică a dus la distrugerea Poliţiei Române prin desfiinţarea sectoriştilor. Am cunoscut sectorişti şi aveau un registru cu toţi locuitorii din sectorul lui. Unui sectorist din vremurile pe care le-am trăit împreună nu-i trebuia mai mult de un sfert de oră să ajungă la locul şi în casa unde s-a întâmplat, pentru că el ştia şi ce câini are fiecare, cum e vopsită poarta, ce culoare are gardul. Dar noi am greşit pentru că disoluţia statului român se simte cel mai tare în cadrul Poliţiei Române şi a Ministerului de Interne. Am desfiinţat posturile de poliţie din mediul rural, numai greşeli. Oamenii politici au greşit în ce priveşte legislaţia", a mai afirmat senatorul PSD Olt.

Alexandru Cumpănaşu s-a prezentat marţi la Parchetul General pentru a cere procurorilor audierea parlamentarilor de Olt în legătură cu informaţiile pe care aceştia le deţin despre "reţelele de crimă organizată, trafic de persoane şi trafic de organe" din judeţ, dar şi legăturile acestora cu politicieni locali.

El a explicat că a venit să facă o completare la plângerea penală depusă pe 29 iulie, în care a reclamat instituţiile care au acţionat în cazul crimelor de la Caracal, respectiv STS, MAI, Parchetele din Olt şi Dolj.

"Faţă de plângerea depusă iniţial, astăzi m-am hotărât să vin cu o adăugare. Solicit audierea tuturor parlamentarilor de Olt, care pot fi audiaţi deocamdată ca martori, cu privire la reţelele de crimă organizată din judeţul Olt, cu privire la orice informaţie pe care aceştia o deţin în acest moment cu privire la reţelele de crimă organizată, trafic de persoane şi trafic de organe. Informaţii pe care le au, dacă ele există, dacă nu cumva suntem toţi nebuni şi totul este frumos în România şi nu se întâmplă nimic. Am suficiente informaţii să cred că membri ai Parlamentului din judeţul Olt, politicieni din judeţul Olt, primari sau alte autorităţi deţin informaţii cu privire la aceste reţele infracţionale. Din punctul meu de vedere, şi în cazul Alexandrei şi în cazul altor fete este vorba de reţele bine organizate şi nu de criminali în serie şi atât. Reţele care acţionează nu doar în ceea ce priveşte traficul de carne vie, ci sunt conectate la instituţii publice din judeţul Olt, instituţii publice care finanţează aceste reţele", a declarat Cumpănaşu, conform Agerpres.

În opinia sa, Alexandra a fost victima unei reţele de trafic de persoane şi trafic de organe.

El a mai spus că va cere procurorilor să stabilească dacă politicieni din Olt au legături cu Gheorghe Dincă, suspectul crimelor din Caracal.

"Plângerea penală pe care o depun astăzi vizează şi verificări, pe care Parchetul General să le efectueze prin toate structurile pe care le are la dispoziţie, în ce măsură politicieni locali, nu dau niciun nume, l-au cunoscut pe Dincă vreodată, dacă ştiau despre activitatea acestuia infracţională. Multă murdărie va ieşi la iveală despre ceea ce se întâmplă în complicitatea dintre mediul politic, procurori, judecători, primari şi statul român", a mai susţinut Cumpănaşu.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. În cartea lui Enoh, capitolul 52 și 53 se vorbește despre rețelele de crimă organizată, la nivel mondial. Aceste rețele de crimă organizată sunt protejate de cei șapte munți care vor fi zdrobiți în Împărăția de o mie de ani a lui Yashua Mesia. Enoh 52:6. Aceşti munţi pe care tu i-ai văzut şi care sunt unul de bronz, altul de fier, al treilea de argint, al patrulea de aur,al cincilea din metal lichid şi în cele din urmă cel de-al şaselea de plumb, toţi aceştia, îţi spun, vor fi în faţa Celui Ales, ca un fagure de miere în faţa unui foc dogorâtor sau ca apa care curge din înălţimea unui munte; ei se vor prăvăli la picioarele Sale. 7. În zilele acelea oamenii nu îşi vor mai găsi scăparea nici în aur nici în argint. 8. Ei nu vor mai putea nici să fugă şi nici să se apere. Atunci nu vor mai fi arme de făcut din bronz şi nici platoşe care să le apere pieptul. Fierul va fi inutil, el însuşi nu va mai servi la nimic la care să ruginească sau să se strice iar plumbul nu va mai fi căutat. 9. Totul va fi aruncat, totul va fi şters de pe faţa pământului, când Cel Ales va apare în prezenţa lui Yahweh al duhurilor. Capitolul 53 1. Atunci ochii mei au zărit o vale adâncă a cărei intrare era largă şi încăpătoare. Valea este foarte adâncă dar largă și încăpătoare. Este Calea Moravurilor ușoare pe care merg mulți spre pierzare. Enoh 53:2. Toţi acei care locuiesc pe pământ, în mare şi pe insule, îşi vor aduce aici tributurile lor, darurile lor (Taxe de protecție) şi totuşi, nimic nu îi va umple adâncurile. Mâinile lor vor face nelegiuiri. Tot ceea ce munca nobilă a drepţilor a făcut, păcătoşii vor distruge în mod ruşinos. Dar ei vor pieri dinfaţa lui Yahweh al duhurilor şi chiar de pe faţa pământului. pe când cei drepţi, ei se vor ridica şi vor trăi în vecii vecilor. 3. Am văzut îngeri ai pedepselor care sălăşluiesc aici şi pregătesc uneltele lui satan. Rețelele de crimă organizată reprezintă o parte din domeniul de activitate al celui rău, care își asumă toate ilegalitățile și toate tranzacțiile de pe piața neagră. Enoh 53:4. Atunci m-am adresat îngerului păcii care era cu mine şi l-am întrebat pentru cine sunt acele unelte? 5. El mi-a răspuns: Ele sunt pregătite pentru regii (inclusiv Johannis și Trump pentru Deveselu) şi puternicii pământului, căci prin acestea vor trebui ei să piară 6. După aceea va apărea un templu măreţ în care aleşii şi drepţii sevor uni pentru a nu mai fi niciodată despărţiţi, prin virtutea numelui lui Yahweh al duhurilor. 7. Aceşti munţi nu vor mai dăinui în prezenţa Sa, nici pământul, nici colinele ci ele se vor surpa în faţa Lui, precum nişte izvoare de apă vie. Drepţii atunci vor scăpa de prigoana păcătoşilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică”
APA NOVA
e-infra.ro
digi.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6356
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2368
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9010
Gram de aur (XAU)Gram de aur347.0661

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb