Pluriva şi-a majorat cu peste 28% veniturile înregistrate în 2023 şi atinge o cifră de afaceri de 14,1 milioane de lei

T.B.
Companii / 29 ianuarie

Georgian Roşu, General Manager, Pluriva

Georgian Roşu, General Manager, Pluriva

Pluriva, compania românească de dezvoltare software de afaceri de tip ERP, a terminat anul 2023 cu o cifră de afaceri în valoare de 14,1 milioane lei, în creştere cu 28% faţă de 2022, an în care a înregistrat afaceri de 10,9 milioane lei, se arată într-un comunicat al Pluriva, remis redacţiei.

Nevoia de aliniere la trendurile economiei actuale dar şi consolidarea abilităţilor de soft skills ale resursei umane au atras după sine o nevoie acută de digitalizare a proceselor din companii, fapt care a însemnat o mai mare deschidere a firmelor din România către accesarea produselor şi serviciilor de digitalizare, consolidarea afacerii în online dar şi de automatizarea fluxurilor, folosind un sistem ERP, potrivit sursei. Firmele care aveau în plan ca într-o perioadă de 3 - 5 ani să îşi implementeze un sistem ERP au decis să beneficieze mai repede de funcţionalităţile de organizare şi de control obţinute prin aceste soluţii, informează compania.

Potrivit comunicatului "Anul 2023 a fost un an foarte bun financiar şi se înscrie în perioada favorabilă de creştere, în care compania şi-a extins veniturile de la 7,5 milioane lei cât a obţinut în 2019, la peste 10,9 milioane de lei în 2022 şi apoi 14,1 milioane în 2023, reuşind să aibă venituri cumulate de aproape 27 milioane de lei în anii 2020 - 2022, înregistrând o creştere accelerată de 22% faţă de cei trei ani anteriori 2017 - 2019", declară Georgian Roşu, General Manager, Pluriva.

Totodată, reprezentanţii companiei menţionează faptul că principalul produs software, aplicaţia integrată de gestiune a afacerii Pluriva ERP a ajuns la maturitate, fapt care a ajutat la obţinerea performanţei de business din ultimii ani financiari, transmite compania. Începând cu anul 2020, specialiştii companiei româneşti au implementat în aplicaţie funcţionalităţi precum: şomajul tehnic, reglementările privind telemunca, modificări legislative survenite pe fondul pandemiei, informează sursa precizată.

Conform sursei menţionate, principalele domenii de activitate de unde provin clienţii Pluriva, atraşi în portofoliu în ultimii 3 ani predomină firmele ce desfăşoară activitate complexă: fie distribuţie de echipamente şi consumabile şi service, fie producţie şi distribuţie, fie vânzare pe mai multe canale online şi offline. Analizând noile proiecte din 2020-2023 din punctul de vedere al verticalelor de afaceri din care provin clienţii, se detaşează următoarele domenii: farma, medical, FMCG, distribuţie echipamente, imobiliare, servicii de marketing şi financiare.

Maturitatea produsului Pluriva ERP a adus implementări şi în domenii foarte inovatoare, cum ar fi serviciile de finanţare crowdfunding, energie regenerabilă şi electronică şi telecomunicaţii, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

hidroelectrica.ro
aages.ro
fedbet.ro
aopjnr.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

12 Apr. 2024
Euro (EUR)Euro4.9714
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6645
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1091
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8281
Gram de aur (XAU)Gram de aur359.6861

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
edevize.ro
mastercommunications.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
32.aicps.ro
roenergy.eu
AIESEC
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb