Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

PMP propune realizarea unui pact naţional pentru sănătate

I.M.
Politică /

Marius Paşcan

Marius Paşcan

Deputatul Partidului Mişcarea Populară Marius Paşcan a amintit, luni, în Camera Deputaţilor, la Ora Guvernului, că PMP a propus realizarea unui pact naţional pentru sănătate şi a solicitat transparenţă în ceea ce priveşte achiziţiile.

Marius Paşcan a menţionat, în discursul său, că PMP a propus mai multe iniţiative, dar acestea nu au găsit ecou favorabil la nivel guvernamental.

El a amintit propunerea PMP privind realizarea unui pact naţional pentru sănătate, dar şi de faptul că PMP a cerut transparenţă în ceea ce priveşte achiziţiile, acuzând că "Guvernul a acţionat în sens invers", încercând să centralizeze comunicarea şi mărind timpii de răspuns pentru instituţii.

Reprezentantul PMP a acuzat, de asemenea, că România este singurul stat care nu participă la efortul global de realizare a unui vaccin.

Paşcan a criticat şi programul IMM Invest, arătând că există un "apetit scăzut" al băncilor de a susţine acest program.

El a mai spus că şomajul tehnic nu mai este o măsură suficientă pentru susţinerea economiei.

"Recomandarea noastră pentru Guvern este să folosească soluţia care şi-a dovedit eficienţa în precedenta criză: relansarea investiţiilor", a mai spus Marius Paşcan.

El a mai spus că nu este loc de orgolii sau vanităţi politice, precizând că "a venit momentul să ascultaţi mai mult şi să dialogaţi consecvent cu partenerii politici", transmite News.ro.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS