Abonament gratuit
Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”

PNL doreşte interzicerea participării la licitaţii din bani publici a firmelor cu acţionariat ascuns

S.B.
Politică /

PNL doreşte interzicerea participării la licitaţii din bani publici a firmelor cu acţionariat ascuns

Liderul deputaţilor liberali, Florin Roman, a anunţat că liberalii doresc să interzică participarea la licitaţii din bani publici a firmelor cu acţionariat ascuns. El a vorbit despre cazul Tel Drum, despre care a afirnat îl avea acţionar pe Liviu Dragnea şi semna contracte de finanţare cu Consiliul Judeţean, condus tot de Liviu Dragnea, potrivit news.ro.

Florin Roman a afirmat miercuri, că societăţile cu acţionariat ascuns vor putea participa la orice tip de licitaţie dacă declară identitatea acţionarilor.

"V-am spus săptămâna trecută că vom continua lupta cu PSD pentru că nu considerăm închis în cazul Belina. În cazul Belina am reuşit prin Guvernul României să readucem în domeniul public al statului Insula Belina şi braţul Pavel. Mai avem o chestiune de rezovat în sensul adoptării de către Parlament a legii privind interzicerea participării la licitaţii din bani publici a societăţilor cu acţionariat ascuns. Este deja celebrul caz în care Tel Drum care îl avea acţionar pe Liviu Dragnea semna contracte de finanţare cu Consiliul Judeţean condus de Liviu Dragnea. Acest lucru nu mai este posibil, iar societăţile cu acţionariat ascuns pot participa la orice tip de licitaţii dacă declară identitatea acţionarilor pe care i-au pitit în spatele acestei prevederi", a afirmat liderul deputaţilor PNL.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie