Abonament gratuit

PNL, FLORIN ROMAN:Peste 180 de crime, violuri şi tâlhării comise de recidiviştii eliberaţi în baza legii regimului compensatoriu

V.I.
Politică /

Peste 180 de crime, violuri şi tâlhării comise de recidiviştii eliberaţi în baza legii regimului compensatoriu

Vicepreşedintele PNL Florin Roman a afirmat, astăzi, că, în cadrul unui răspuns oficial, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, susţine ca 188 de infractori liberaţi mai devreme în baza legii regimului compensatoriu au comis noi fapte cu violenţă: crime, tentative de crimă, violuri, tâlhării.

În cadrul unui răspuns oficial, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader susţine ca 188 de infractori liberaţi mai devreme in baza legii regimului compensatoriu au comis noi fapte cu violenta: crime, tentative de crima, violuri, tâlharii. O alta informaţie oficiala este ca in perioada 19.10.2017-23.11.2018 au fost eliberaţi, in baza aceleiaşi legi 10.880 de deţinuţi. Din totalul acestor persoane, 649 au revenit in unităţile subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, iar 188 au comis violuri, crime şi tâlharii.

"Din totalul persoanelor liberate în această perioadă, un număr de 649 de persoane au revenit în unităţile subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (în închisori - n.r.)", a mai precizat Tudorel Toader.

"În paralel cu eliberarea celor aproape 11.000 de deţinuţi, a scăzut dramatic numărul patrulelor poliţiei naţionale. Într-un răspuns oficial la o interpelare, ministrul de interne, Carmen Dan, confirmă scăderea numărului patrulelor la nivel naţional: 3.571 în 2016, 3.296 în 2017 şi 3.157 în 2018. Reducerea numărului patrulelor de poliţişti şi jandarmi este determinată de pensionările masive de la nivelul MAI. Aşadar, sub guvernarea cuplului Dragnea-Toader a devenit raiul infractorilor şi nimeni nu se mai simte în siguranţă", a precizat deputatul Florin Roman într-un comunicat de presă, remis redacţiei noastre.

Opinia Cititorului ( 3 )

 1. Ar fi comis fapte grave și dacă erau eliberați câteva luni mai târziu.

  E vorba totuși de 2 la suta din cei eliberați mai devreme. 

  Grosul violurilor, tâlhariilor si crimelor au autori ce nu au beneficiat de recursul lu peste prăjit.

  Poate ar trebui să vedem abandonul scolar, grupusrile scolare unde școală e bâlci, să privim spre EDUCATIE căci avem anual mii de minori infractori si aproape 20 mii ...mame 

  1. Daca unul dintre cei 188 ti-ar fi violat mama, sotia sau copiii tai, nu ai mai scrie ce ai scris.

  Să stea în locul LOR : ELIBERATORIIIII ...!!!!!!! + GĂRZI PATRIOTICE: gloanţe la discreţie !!!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie