Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

PNL:Investiţiile în infrastructura de transport vor uşura accesul clujenilor spre Capitală şi spre vestul ţării

G.U.
Politică /

Investiţiile în infrastructura de transport vor uşura accesul clujenilor spre Capitală şi spre vestul ţării

În paralel cu măsurile de combatere a pandemiei noului coronavirus, Guvernul PNL a continuat şi proiectele de dezvoltare a ţării. Unul dintre obiectivele prioritare ale Executivului este realizarea de investiţii masive în dezvoltarea infrastructurii de transport. Nu doar că a ţinut deschise şantierele deja existente, dar a deschis şi noi fronturi de lucru, pe 70 de kilometri de autostrăzi şi drumuri expres. Astfel, au început lucrările propriu-zise ale Autostrăzii Sibiu-Piteşti, cu deschiderea şantierului tronsonului 1, Sibiu-Boiţa. De asemenea, recent a fost semnat şi contractul pentru secţiunea 5 a autostrăzii Sibiu-Piteşti, respectiv tronsonul Curtea de Argeş-Piteşti, conform unui comunicat de presă.

Demararea lucrărilor şi intrarea lor în linie dreaptă pentru toate tronsoanele autostrăzii demonstrează fără echivoc că guvernul liberal este preocupat de îmbunătăţirea infrastructurii de transport a României, şi, implicit, de majorarea gradului de confort al populaţiei. În foarte scurt timp, guvernul urmează să primească şi aprobarea Comisiei Europene pentru finanţarea tronsoanelor 1, 4 şi 5 ale autostrăzii Sibiu-Piteşti, aşteptată de toţi românii de 30 de ani. Îmbucurător este faptul că în doar o lună şi jumătate constructorul tronsonului Sibiu-Boiţa a reuşit să depăşească stadiul fizic de execuţie de 7%, fapt ce ne dă speranţe că investiţia va decurge conform proiectului, fără sincope procedurale.

Potrivit comunicatului de presă în paralel, se continuă lucrările la loturile 1 şi 2 ale autostrăzii Sebeş-Turda, care ar fi trebuit să fie finalizate în urmă cu doi ani. Responsabilii guvernamentali au solicitat constructorilor mobilizare şi seriozitate, astfel încât obiectivul să fie finalizat la sfârşitul lui noiembrie, iar cei 40 de kilometri să fie deschişi circulaţiei rutiere. Investiţiile în infrastructură menţionate sunt extrem de importante pentru toţi românii, dar şi pentru clujeni în special, deoarece finalizarea noilor tronsoane de autostradă va uşura circulaţia oamenilor din Cluj spre Capitală şi spre vestul ţării, ceea ce reprezintă noi oportunităţi de modernizare.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. daca nu vor mai mari miscari pe scena politica in 5 ani vom circula si noi mai omeneste prin tara speram

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie