Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

PNL vrea alegeri locale în septembrie-octombrie şi parlamentare în decembrie

A.M.
Politică /

PNL vrea alegeri locale în septembrie-octombrie şi parlamentare în decembrie

Liberalii iau în calcul ca alegerile locale să se desfăşoare la sfârşitul lunii septembrie sau începutul lunii octombrie, iar alegerile parlamentare, la termen, în decembrie, transmite Digi24.

Potrivit sursei citate, Ludovic Orban le-a transmis liberalilor reuniţi în şedinţa Biroului Politic Naţional, desfăşurată în sistem de videoconferinţă, că doreşte ca alegerile locale să se desfăşoare în perioada de la sfârşitul lunii septembrie - începutul lunii octombrie. Data exactă va fi însă stabilită în funcţie de contextul epidemiologic al epidemiei de coronavirus.

Liderul PNL a mai spus, potrivit aceloraşi surse, că aşteaptă decizia CCR cu privire la ordonanţa modificată în Camera Deputaţilor prin care s-a stabilit că data alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2020 se decide de către Parlament, prin lege organică, cu cel puţin 75 de zile înaintea votului. În prezent, legislaţia prevede că Guvernul stabileşte data alegerilor.

Preşedintele PNL a mai spus că alegerile parlamentare ar putea avea loc la termen, în 6 decembrie, tot în funcţie de situaţia de la acel moment.

Opinia Cititorului ( 3 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Anticipate de îndată instant : resetarea resetării, 2-3 tururi...

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Nu vor exista aceste alegeri cat timp exista religia mastii pe figura. Ganditi-va ca sunt oameni care stau in ziua votului, la niste alegeri locale chiar si 22 de ore.. Cum ar putea rezista astfel de oameni atata amar fara aer si cu o carpa pe fatza? Plus scanare de temperatura la usa, plus dezinfectare de suprafete odata la 4 ore (ce faci inchizi sectia de votare sa dai cu carpa cu substante care miros si provaca alergii?)

  Luati-va gandul. Ori vor electronic ori inregistrare la usa strict cu tableta... fara liste electorale.

  Cei de la AEP par constienti de riscuri.  

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Toti guvernanti joaca un joc periculos.

  Pariaza pe ei impotriva poporului cu acesta situate data de virus in economie. 

  Tare imi este ca nu iese bine deloc; datele pentru vot trebui sa fie mai apropiate pentru un anotimp mai cald, uscat nu umed si friguros. 

  Se joaca o carte periculoasa, atat localele cat si parlamentarele sunt plasate la o distanta foarte indepartata exact pe urmatorul trend ascendent epidemiologic. 

  Nu ca ar fi epidemiologic de covid (de si aceasta carte o sa se joace in defavoarea altora), pe cate epidemiologic dat si de alte tipuri de boli si virusi care se declanseaza mereu ca pondere in populatie pe toamna iarna. 

  Cu asa stare de "Alerta", "militara" "siguranta" sau cum vreti sa o numiti, ete posibil, in continuare, ca tot asa de multi pacienti sa umple spitalele in tomana (fie ca sunt declarati corect de covid sau de alte boli); caci toata neglijenta oamenilor bolnavi de alte boli/virusi (altele decat covid) continua sa aibe o rata de degradare a organismului, iar intrarea in anotimp umed, de toamna iarna, declanseaza reactiile de degradare mai accelerat la bolnavi. 

  Va spune o persoana care a trait pe piele lui mai multe decese ale rudelor de diverse boli; mai toate au factori declansatori in Toamna iarna, iar pana in ianuarie - februarie mai toate, rudele, persoanele bolnave au decedat. 

  Cancetul si alte tipuri de boli in asociere, sunt favorizate de trecerea organismului de la o stare energetica la alta; atat de la activ la depresiv (ca miscare a corpului). 

  Din ce vad, se doreste bagarea in pamant a cat mai multor oameni in varsta si cu boli diverse, conexe, prin limitarea reala a accesului la sanantate (ca pondere de oameni) in detrimentul / favoarea, celor de covd.

  Pretul platit este mare oricum de catre cei invarsta si cu virus si fara virus criza economica si virusologica le fura anii din viata prin nelinistea, agitatia, depresiile, lipsurile financiare create; unele intentionat altele neintentionat de catre conducatorii nostri. 

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS