Conferinţa BURSA “Energia în priză”Conferinţa BURSA “Energia în priză”

PONTA, DECLARAŢIE ÎN FAŢA PROCURORILOR:Kovesi se manifesta extrem de apropiat în relaţiile cu Sebastian Ghiţă

D.I.
Politică /

Victor Ponta (Sursa foto: Twitter)

Victor Ponta (Sursa foto: Twitter)

Fostul premier Victor Ponta a declarat în faţa procurorilor care instrumentează dosarul în care este vizată Codruţa Kovesi, deschis după plângerea depusă de Sebastian Ghiţă, că fosta şefă a DNA se manifesta "extrem de apropiat" faţă de Ghiţă. Potrivit lui Ponta, Kovesi ar fi spus că, dacă îl mai prinde pe Sebastian Ghiţă că vorbeşte cu Elena Udrea, îi arestează pe amândoi.

Sebastian Ghiţă a infirmat existenţa vreunei relaţii amoroase, iar Elena Edrea a spus, la rândul ei, că nu ştia de existenţa unei "relaţii de amor".

În motivarea Inaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, se arată: "Mai mult, acesta din urmă (n.r. Victor Ponta) a relatat că inculpata Kovesi Laura Codruţa se manifesta extrem de apropiat în relaţiile cu denunţătorul/ persoana vătămată Ghiţă Sebastian Aurelian, astfel încât, cu prilejul unei vizite private s-a adresat că ştie că «îl iubeşte, dar, că dacă îl mai prinde că vorbeşte cu aia o să îl aresteze şi pe el, aşa cum o să o aresteze şi pe ea» cu trimitere la Udrea Elena Gabriela", potrivit România TV.

Fostul premier a precizat la aceeaşi televiziune că nu poate oferi mai multe detalii despre declaraţia de martor pe care a făcut-o.

"După cum ştiţi foarte bine, fiind martor într-un dosar, am o interdicţie expresă de a spune public ceea ce declar ca martor până când dosarul ajunge în instanţă. Puteţi, de exemplu, să întrebaţi martori la acea discuţie care nu au fost audiaţi, cum ar fi domnul Liviu Dragnea care era alături de mine la sediul SRI. El nefiind martor (în dosar - n.r.) vă poate confirma acest lucru. (...) Am spus numai şi numai adevărul. Nu am spus nimic neadevărat, pentru că sunt jurist şi cunosc semnificaţia şi responsabilitatea juridică. Tot ceea ce am spus în faţa procurorului este adevărat", a declarat Victor Ponta.

Într-o intervenţie telefonică la Antena 3, Elena Udrea a afirmat că nu ştia despre relaţia de amor dintre cei doi.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
CCIR
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS