Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”

PRECIZĂRI

Politică /

Ca răspuns la articolul intitulat "Stelian Ion îi cere public lui Vergil Chiţac să se retragă din cursa pentru Primăria Constanţa", Vergil Chiţac ne-a transmis următoarele precizări:

"În legătură cu declaraţiile contracandidatului meu preluate de pe un blog pesedist din Constanţa, vreau să precizez cât se poate de clar următoarele:

Toate tranzacţiile şi contractele pe care le-am încheiat în viaţa mea sunt perfect corecte şi legale. Acestea s-au derulat pe o perioada de 25 de ani. Îi asigur pe toţi că nu există urmă de îndoială în această privinţă şi că nu am scheleţi în dulap. Articolul respectiv a fost făcut, evident cu rea credinţă. Este plin de minciuni, manipulări şi frânturi de adevăr puse cap la cap cu scopul de a crea impresia ca e vorba de infracţiuni.

Să vă dau un exemplu: se spune în articol că în 2005 am cumpărat de la domnul profesor Gheorghe Dogaru de la Academia Navală Mircea cel Bătrân un apartament pe strada Mercur. Ceea ce este, evident, o minciună. Cum să îl târăşti pe distinsul domn profesor de matematică Dogaru în aşa ceva fără să ai bunul simţ să îi dai măcar un telefon?! Este josnic. Un simplu telefon ar fi demontat toată situaţia. Iată cum s-au folosit de o simplă coincidenţă de nume pentru a manipula şi a crea un scenariu nefavorabil mie.

Calcule abracadabrante care nu ţin seama de inflaţie, de grila notarială şi de creditele la bănci - la care am plătit o viaţă de om - mă fac şi pe mine să mă întreb oare unde or fi banii ăia, că mai ales acum, în campanie, ar fi fost numai buni! Suma la care se face referire ca profit este binenţeles o fabulaţie!

Îmi este clar că domnul primar în funcţie se foloseşte de toate pârghiile pentru a nu pleca acasă şi este ajutat în demersurile dumisale şi de ceilalţi contracandidaţi ai mei, aşa-zis de dreapta. În acest caz, s-a folosit de serviciul de impozite şi a scotocit realmente în tot istoricul meu. Nu am nimic de ascuns, dar ceea ce face domnia sa este perfect ilegal.

Apoi, ca să vă daţi seama de unde pleacă toată această cacealma, vă rog să aruncaţi o privire asupra blogului respectiv. Vă veţi convinge în nici 2 secunde cine stă la comanda lui. Sute de articole denigratoare la adresa mea, însoţite de alte sute de ode la adresa administraţiei roşii a Constanţei.

Inutil să îmi exprim dezgustul pentru aceste manipulări şi minciuni grosolane care inundă Constanţa în aceste zile. Nu în ultimul rând, îi asigur pe toţi cei care au lansat aceste mizerii în presă că vor trebui să PROBEZE totul la Tribunal, imediat după alegeri.

În final, precizez că port un respect deosebit publicaţiei Bursa şi misiunii pe care aceasta o împărtăşeşte cu milioane de români, aceea de a informa corect şi echidistant cititorii. Am încredere că veţi acorda atenţia cuvenită acestui drept la replică".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. curios daca aceasta precizare va fi citita in direct de "prietenul" R.Tudor la latrina3...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa FONDURI EUROPENE
DTLAWYERS
BTPay
Nuclearelectrica

Curs valutar BNR

28 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1525
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5548
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3881
Gram de aur (XAU)Gram de aur253.0990

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

AAGES GROUP
syngenta
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie