Conferinţa BURSA “AFACERI ÎN AGRICULTURĂ”Conferinţa BURSA “AFACERI ÎN AGRICULTURĂ”

PREMIERUL DĂNCILĂ, DESPRE MUTAREA AMBASADEI LA IERUSALIM: "Preşedintele trebuie să îşi asume decizia"

I.V.
Politică /

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi, la DCNews, referindu-se la mutarea ambasadei la Ierusalim că preşedintele Klaus Iohannis trebuie să îşi asume o decizie, pe care trebuie să o facă publică, pentru că "această tăcere, pentru România, nu este un lucru bun".

"Mutarea unei ambasade este atributul preşedintelui şi cred că preşedintele trebuie să dea dovadă de corectitudine, să iasă public să spună "Nu voi muta ambasada" sau "Voi muta ambasada". Trebuie să îşi asume, pentru că acest lucru revine preşedintelui şi preşedintele trebuie să îşi asume. Această tăcere cred că pentru România nu este un lucru bun" a declarat Viorica Dăncilă, fiind întrebată despre discuţiile legate de mutarea ambasadei României în Israel la Ierusalim.

Ea a reamintit că a existat un memorandum în guvern, că o analiză a fost trimisă către instituţiile celelalte, pentru a vedea rezultatul final,

"Părerea mea este că aici trebuie o decizie politică, decizie politică pe care trebuie să o ia preşedintele României. Dar văd că domnul preşedinte nu spune nimic, nici că va lua această decizie, nici că nu va lua această decizia", a afirmat premierul.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Tanti habarnista, presedintele face f bine ca tace, e o problema delicata, UE a declarat ca nu e de acord cu mutarea ambasadelor, pt ca incakca i rezolutie ONU. Pe de alta parte decrepitul trump face ceva pe orice rezolutie. Asa ca la acest moment cea mai buna solutie e sa taci din gura. Mai ales tu care oricum nu intelegi nimic

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS