Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”

PREŞEDINTELE ALDE SIBIU:Tăriceanu nu a renunţat la prezidenţiale

M.I.
Politică /

Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu

Preşedintele ALDE Sibiu, Ovidiu Gheorghe Tocaciu, susţine că liderul partidului, Călin Popescu Tăriceanu nu a renunţat la alegerile prezidenţiale, potrivit unui comunicat de presă remis astăzi, scrie Agerpres.

"ALDE Sibiu, prin preşedintele Ovidiu Gheorghe Tocaciu, trage un semnal de alarmă şi dezminte toate informaţiile eronate potrivit cărora Călin Popescu Tăriceanu ar dori să renunţe la alegerile prezidenţiale. Toată această neînţelegere a pornit în urma unei declaraţii făcute la scurt timp după alegerile europarlamentare. Preşedintele Tăriceanu, întrebat despre o candidatură la prezidentiale, a declarat, textual: "În acest moment candidatura la prezidentiale nu intră în discuţie în ceea ce mă priveşte. Pentru mine nu este o opţiune pe care în momentul de faţă să o analizez" (n. r. 3 iunie)", se arată în comunicatul ALDE Sibiu.

Potrivit sursei citate, Tăriceanu nu a renunţat la prezidenţiale.

"Din rea intenţie sau din amatorism profesional, declaraţia preşedintelui Tăriceanu a fost interpretată ca un anunţ privind renunţarea la o candidatură la alegerile prezidenţiale! Această interpretare nu este conformă realităţii politice din ALDE! Tăriceanu nu a spus că renunţă la această candidatură, ci doar a explicat, că, în acel moment post alegeri, când ştim cu toţii că a trebuit să stăm şi să analizăm cu atenţie motivele pentru care rezultatul obţinut nu a fost deloc satisfăcător, nu era oportună o discuţie despre acest subiect. Energia partidului trebuia atunci canalizată către această analiză internă", explică Ovidiu Gheorghe Tocaciu, preşedintele ALDE Sibiu, conform Agerpres.

Tocaciu spune că Tăriceanu trebuie să fie candidatul ALDE la alegerile prezidenţiale, iar partidul va lua această decizie în scurt timp. "În ceea ce priveşte discuţiile despre o candidatură comună PSD - ALDE din partea domnului preşedinte Tăriceanu la alegerile prezidenţiale, acestea nu au fost abandonate", subliniază Tocaciu.

"În contextul discutiilor interne din PSD privind viitoarele Congrese, partenerii noştri din PSD trebuie să lămurească şi intern, şi public, dacă domnul preşedinte Călin Popescu Tăriceanu este şi candidatul lor la alegerile prezidenţiale. În opinia noastră, domnul preşedinte Tăriceanu este singurul candidat din partea coaliţiei PSD -ALDE cu şanse reale de a câştiga competiţia prezidenţială în faţa lui Klaus Iohannis. Indiferent de decizia PSD, însă, Călin Popescu Tăriceanu este clar că este candidatul ALDE la alegerile prezidenţiale", mai afirmă liderul ALDE Sibiu, transmite Agerpres.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Tariceanu=O gluma proasta

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. ....subscriu Cristi....( pasarea malai viseaza}

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Topul Naţional al Firmelor 2019
Energy Transition 2019
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS