Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Preşedintele CJ Constanţa susţine că aproximativ 1500 de români aduşi din Italia vor fi carantinaţi la Constanţa

C.B.
Miscellanea /

Preşedintele CJ Constanţa susţine că aproximativ 1500 de români aduşi din Italia vor fi carantinaţi la Constanţa

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, susţine că aproximativ 1.500 de români vor fi aduşi din Italia pentru a fi plasaţi în carantină la Constanţa şi crede că acest gest este unul de iresponsabilitate maximă, atât pentru cei aduşi din Italia, cât şi pentru locuitorii judeţului.

Acesta face apel la preşedintele Klaus Iohannis şi la Guvern să ia măsurile care se impun şi să nu transforme acest judeţ într-unul izolat, solicitând ca cei aduşi din Italia să fie triaţi epidemiologic şi transportaţi apoi în judeţele de unde provin. Prefectul judeţului Constanţa, George Niculescu, a anunţat sâmbătă dimineaţa, că cei 1500 de români din Italia, care vor sosi începând din 21 martie pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu vor intra în carantină instituţionalizată şi vor fi testaţi pentru a fi depistate persoanele care suferă de coronavirus. El a menţionat că starea generală de sănătate a românilor repatriaţi este una bună. El i-a calificat drept iresponsabili pe politicenii care spun că românii aduşi din Italia nu ar trebui să beneficieze de asistenţa statului român.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Nu! Cei adusi din Italia sunt cei cu risc maxim, si trebuie sa stea neaparat in carantina institutionalizata in hotelurile nu numai cele din Mamaia ci si in cele din complexul Neptun-Olimp toate statiunile.

  Nu trebuie neaparat inchiderea judetului Constanta exact cum Italia a inchis Milano dar statiunile trebuie inchise pentru a deveni centre de carantina, ca altfel degeaba se iau ordonante militare impotriva vietii sociale in Romania , ca daca fluxul de romani din diaspora e tot mai mare (vin cate 15000 pe zi) atunci se poate ajunge doamne fereste si la transmitere colectiva daca nu carantinam toti romanii din zonele rosii.  

  In carantina paza este mult mai stricta decat cea din autoizolare, si vezi ca din pacate numarul celor din autoizolare creste alarmant nu cel al celor plasati in carantina.

  Masura care prevede ca cei care evadeaza din autoizolare ajung trimisi in carantina pe langa dosarul penal este excelenta, numai ca acei care evadeaza din autoizolare trebuie sa fie prinsi imediat.  

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS