Abonament gratuit

Preşedintele CJ Sibiu candidează pentru un nou mandat

B.F.
Politică /

Preşedintele CJ Sibiu candidează pentru un nou mandat

Preşedintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, va candida pentru un nou mandat, iar consilierul municipal Adrian Bibu este propunerea liberalilor pentru funcţia de primar al municipiului Sibiu, a anunţat sâmbătă liderul Organizaţiei Judeţene a PNL Sibiu, vicepremierul interimar Raluca Turcan.

"Dorim să transmitem sibienilor că PNL Sibiu propune conducerii Partidului Naţional Liberal candidaturile pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Sibiu în persoana doamnei Daniela Cîmpean şi pentru Primăria Municipiului Sibiu - domnul Adrian Bibu, consilier local şi membru activ al PNL. Facem aceste propuneri conducerii PNL în perspectiva viitoarelor alegeri şi propunerile noastre pleacă de la încrederea pe care sibienii o au în PNL la nivel naţional. (...) PNL este cel mai puternic partid din judeţul Sibiu", a declarat, într-o conferinţă de presă, Raluca Turcan.

Potrivit acesteia, BPN al PNL va valida în şedinţa de luni candidaturile la funcţiile de preşedinţi de CJ şi de primari ai municipiilor reşedinţă de judeţ din ţară.

Daniela Cîmpean, actualul preşedintele al Consiliului Judeţean Sibiu, a susţinut că, dacă va fi realeasă, va continua proiectul de a construi un spital nou judeţean şi o centură ocolitoare.

"Vreau să vă asigur că ce am început vom continua. (...) Cele mai importante proiecte, pe care sibienii şi le doresc, spitalul şi varianta ocolitoare sud, sunt proiecte pe care PNL, prin conducerea de la nivelul administraţiei locale, judeţene, şi le-a asumat şi este determinată să le ducă mai departe", a precizat Cîmpean.

Conform acesteia, CJ Sibiu le va propune sibienilor şi un pact ecologic.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS