Abonament gratuit

PREŞEDINTELE IOHANNIS, CĂTRE ROMÂNI: "Într-o democraţie lucrurile în politică se schimbă prin vot"

V.V.
Politică /

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a adresat, astăzi, un îndemn românilor să meargă la vot pe 26 mai, atât pentru alegerile europarlamentare, cât şi pentru referendum, deoarece într-o democraţie lucrurile în politică se schimbă prin vot.

"Prima temă - justiţia. Aştept să spună românii că nu sunt de acord cu politicienii corupţi la prima întrebare, în sensul că da, suntem de acord cu interzicerea... Suntem de acord cu interzicerea corupţiei am vrut să spun, dar din păcate aşa departe nu putem să mergem şi atunci putem să spunem da, suntem de acord cu interzicerea amnistierii pentru fapte de corupţie", a afirmat preşedintele.

"A doua chestiune. Da, suntem de acord să se interzică OUG în domeniul justiţiei şi în domeniul politicii penale. Iată că avem ocazia deosebită să decidem viitorul României pe 26 mai. Avem şi alegeri europarlamentare, avem şi referendum. Ambele, dragii mei, sunt despre viitorul României, despre viitorul european al României, iar într-o democraţie lucrurile în politică se schimbă prin vot. Aşadar, votaţi pe 26 mai!", a mai declarat Klaus Iohannis.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. ...

    TRĂDĂTORULE DE TARA, CARE NU AI FĂCUT NIMIC CI AI ADUS CU TINE NUMAI URA,DEZBINARE ACUM CUNOȘTI ROMANII, CERȘETORULE 5 ANI DE ZILE NU IAI CUNOSCUT AI FOST NUMAI LA SCHIURI ȘI ÎN CONCEDII ȘI ACUM VREI SA VINA SA VOTEZE. ROMANII NU VIN NUMAI DIN CAUZA TA CA NU AI FĂCUT NIMIC ÎN 5 ANI DE ZILE FETELEULE, CARE NU-ȚI PLAC FEMEILE. DUTE ȘI TE MILOGESTE LA IUBIȚII TAI DIN OCCIDENT CARE TE AU LĂSAT SINGUR DE FRAIER LA SIBIU LA TINE ACASĂ ȘI ȚI A DAT CU BURICUL ÎN FRUNTE NU VEZI CA NICI EI NU TE MAI SUPORTA ȘTIE CE FALS EȘTI ȘI CIT RĂU LE AI FĂCUT LA ROMANII ODIOSULE

    Noi votam cu cine dorim și din urne iese cine trebuie. Așa a fost și la alegerile anterioare !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS