Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

PREŞEDINTELE PNL GIURGIU: "Organizaţia judeţeană a avut un progres semnificativ la ultimele alegeri"

M.A.
Politică /

Dan Motreanu (Sursă foto: Twitter)

Dan Motreanu (Sursă foto: Twitter)

Preşedintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu, a declarat marţi, că organizaţia judeţeană a înregistrat un progres semnificativ la ultimele alegeri, informează Agerpres.

"În urma rezultatului înregistrat în turul doi al alegerilor prezidenţiale o bucurie extraordinară a fost scorul de la nivel naţional, dar pot sublinia faptul că în judeţul Giurgiu am avut un progres semnificativ, am plecat de la 11 procente în 2016 şi am ajuns la 45%. Trendul ascendent se menţine, chiar în turul doi faţă de primul tur al alegerilor prezidenţiale am înregistrat o creştere mai mare la numărul de voturi obţinute faţă de PSD în teritoriu. PNL Giurgiu este o organizaţie deschisă, îi aştept pe toţi cei care au încredere în Klaus Iohannis să ni se alăture, voi declanşa o competiţie internă în teritoriu pentru candidatul la funcţia de primar al municipiului, pentru toate funcţiile de primar din localităţile judeţului cât şi pentru cele de consilieri locali şi judeţeni. Aştept să ni se alăture oameni tineri care nu au mai făcut politică, care au o viziune şi proiecte", a precizat Dan Motreanu.

Acesta a menţionat că sunt şi oameni de la alte partide care şi-au regăsit "nu doar vocaţia, dar şi trecutul liberal", dar deocamdată nu şi-au exprimat intenţia de a veni în PNL. Motreanu a subliniat că pentru alegerile locale nu a fost stabilit dacă PNL va merge singur sau în alianţă.

În primul tur al alegerilor prezidenţiale, candidatul PSD Viorica Dăncilă a obţinut 48.571 de voturi, respectiv 42,8%, iar candidatul PNL Klaus Iohannis a obţinut 34.570 de voturi, respectiv 30,49%.

În turul al doilea, Viorica Dăncilă a obţinut 67.121 de voturi, respectiv 54,82% din voturile alegătorilor, iar Klaus Iohannis a obţinut 55.310, respectiv 45,18%.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS