Preşedintele semnează decretele de promulgare a trei legi

I.M.
Politică / 10 decembrie 2018

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat astăzi decretele de promulgare a trei legi, între care un act normativ care introduce prevederi care permit autorităţilor publice locale să încheie acorduri de înfrăţire sau cooperare şi cu autorităţile publice locale din Serbia pentru realizarea şi finanţarea unor obiective de investiţii, conform Agerpres.

Legea pentru modificarea şi completarea Legii nr. 273/2006, precum şi modificarea alin.(5) al art.15 din Legea nr.215/2001 introduce unele dispoziţii care permit şi autorităţilor administraţiei publice locale din România să încheie acorduri de înfrăţire/cooperare şi cu autorităţile administraţiei publice locale din Republica Serbia pentru realizarea şi finanţarea unor obiective de investiţii, programe comune cultural sportive, de tineret şi educaţionale, stagii de pregătire profesională şi alte acţiuni care contribuie la dezvoltarea relaţiilor de prietenie.

Tot astăzi, şeful statului a semnat decretele pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 66/2018 pentru modificarea art. 1 alin. (4) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 82/2011 privind unele măsuri de organizare a activităţii de îmbunătăţiri funciare şi a Legii privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 100/2017 pentru completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 77/2011 privind stabilirea unor contribuţii pentru finanţarea unor cheltuieli în domeniul sănătăţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

30 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9490
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0469
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1652
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6367
Gram de aur (XAU)Gram de aur270.7253

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

ccib.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro