Programe noi de masterat la Universitatea Transilvania din Braşov

O.D.
Ziarul BURSA #Miscellanea / 31 august

Sursă foto: Facebook / Universitatea TRANSILVANIA din Braşov

Sursă foto: Facebook / Universitatea TRANSILVANIA din Braşov

Noul an universitar vine cu surprize plăcute pentru absolvenţii de facultate. Două noi programe de masterat şi unul de doctorat vor demara, din această toamnă, la Universitatea Transilvania din Braşov (UniTBv).

Conform instituţiei de învăţământ superior, din această toamnă, în cadrul UniTBv va demara primul masterat din România specializat în Management de proiect în regenerare urbană, cu limba de predare engleza, la care sunt disponibile 6 locuri finanţate de la buget şi alte 9 locuri cu taxă şi care este dezvoltat în parteneriat cu Nhood România - dezvoltatorul şi administratorul celui mai amplu proiect de regenerare urbană din România - Cartier Coresi. Masteratul este singurul program din ţară care cuprinde o gamă largă de domenii, precum: management de proiect, inginerie civilă, regenerare urbană, investiţii imobiliare, politici publice, comunicare de proiect, management de echipă, planificare strategică şi implicaţiile sociale, economice, politice şi administrative ale unui proiect de regenerare urbană etc.

De asemenea, tot la Facultatea de Construcţii un al doilea masterat nou este "Hazarduri naturale şi evaluarea riscului în inginerie civilă", la care sunt disponibile 6 locuri finanţate de la buget şi alte 9 locuri cu taxă, în limba engleză, special conceput atât pentru cei care activează deja în domenii conexe dezastrelor naturale, a evaluării riscurilor provenite din hazarduri naturale, dar şi pentru absolvenţii unor domenii de licenţă precum ingineria civilă, protecţia mediului etc.

Totodată, din toamnă este disponibil un nou domeniu de doctorat - Sociologie, care se adaugă celor 18 deja existente la UniTBv, cu patru îndrumători, care abordează teme precum capitalul uman în context organizaţional, inovarea metodelor şi tehnicilor de cercetare, dezvoltarea comunitară sau evoluţia fenomenului religiozităţii în diverse contexte

. Conform sursei citate, aproape 2000 de locuri sunt disponibile, în această sesiune de admitere, la cele peste 70 de programe de masterat şi alte peste 2000 de locuri la programele de licenţă, înscrierile fiind deschise până în 10 septembrie, cu excepţia celor la Facultatea de Medicină, la care perioada de înscriere este până în 18 septembrie. Pentru această sesiune admiterea se face exclusiv online.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2022
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Noi. 2022
Euro (EUR)Euro4.9250
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0120
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7274
Gram de aur (XAU)Gram de aur266.4903

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro