Abonament gratuit
Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”

Protestele Black Lives Matter s-au extins şi în Noua Zeelandă

S.B.
Internaţional /

Protestele Black Lives Matter s-au extins şi în Noua Zeelandă

Mii de persoane au mărşăluit paşnic azi în Noua Zeelandă scandând "Black Lives Matter" pentru a-şi manifesta solidaritatea cu George Floyd, afro-americanul care a murit în custodia poliţiei din Minneapolis săptămâna trecută, potrivit Hotnews.

Evenimentul a făcut parte din seria de proteste din jurul lumii, evenimente similare având loc în Londra, Berlin, Toronto, Copenhaga, Australia şi Olanda după apariţia imaginilor cu ofiţerul de poliţia care a îngenuncheat aproape nouă minute pe gâtul lui Floyd înainte ca acesta să îşi piardă viaţa lunea trecută.

Potrivit sursei citate, pe social media au apărut filmări cu demonstranţi în faţa consulatului Statelor Unite din Auckland afişând pancarte pe care scria "Dreptate pentru George Floyd" şi "Urmăm noi?".

În capitala Wellington, peste 100 de persoane s-au deplasat de la clădirea parlamentului la ambasada SUA scandând "Black Lives Matter".

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Ati auzit de "ieri in Timisoara, azi in toata tara?"

    Papusarii planetei vor starni coordonat revolte in toata lumea la care vor participa, normal, si avocati sinceri ai cauzei.. adica oameni simpli care s-au saturat pana peste cap de capitalismul imperialist. 

    Scopul acestor revolte este ca masele infometate sa poata fi atent observate si aratate cu degetul cum ca, vezi Doamne, vor sa darame democratiile liberale. De fapt cioclii democratiei sunt baietii din umbra.

    Atentie la Regia de la TV.... pana si Sergiu Nicolaescu ar ramane mut de admiratie la ce au putut baietii astia de la CNN sa faca.  

    1. Care sunt baietii din umbra?Masonii?Fugi repede si interneaza-te la psihiatrie ca vin astia si-ti implanteaza un cip in creier!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie