Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

PSD: "Anticipatele sunt cea mai mare capcană a PNL pentru alegători"

B.D.
Politică /

"Anticipatele sunt cea mai mare capcană a PNL pentru alegători"

PSD a transmis, joi, că alegerile anticipate sunt cea mai mare capcană a PNL pentru alegători. "Nu vor să dea socoteală pentru anularea unor măsuri sociale adoptate de PSD", au transmis social-democraţii, relatează News.ro.

Social-democraţii au transmis: "Anticipatele sunt cea mai mare capcană a PNL pentru alegători! Nu vor să dea socoteală pentru anularea unor măsuri sociale adoptate de PSD".

Potrivit acestora, PNL vrea doar "să obţină votul cetăţenilor înainte de termenele la care ar trebui să aplice aceste măsuri".

"Vor alegeri înainte de 1 septembrie, când ar trebui să majoreze punctul de pensie cu 40% şi să crească salariile profesorilor (care nici nu sunt prinse în buget!), şi înainte de 1 iulie, când au amânat plata alocaţiilor dublate pentru copii (deşi au bani în buget să le plătească chiar din acest moment!)", a mai transmis PSD.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a criticat, în repetate rânduri, intenţia PNL de a demara procedura pentru declanşarea alegerilor anticipate spunând, printre altele, că "alegerile anticipate reprezintă o temă falsă, care nu face parte din agenda românilor".

În plus, Marcel Ciolacu a afirmat că Ludovic Orban "nu va mai fi premier niciodată", mai ales că "toată lumea încearcă să scape de el".

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Au spus că ,, ridică țara " din toate p.d.v.-urile la nivel U.E !!!

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS