PSD, DESPRE OUG PRIVIND REFORMA ÎN SĂNĂTATE"Propaganda PNL vrea să justifice privatizarea mascată a sănătăţii. "

C.B.
Politică /

"Propaganda PNL vrea să justifice privatizarea mascată a sănătăţii. "

PSD critică din nou Guvernul în legătură cu OUG privind reforma în sănătate, susţinând că, prin afirmaţia conform căreia pacienţii nu vor plăti nimic indiferent dacă se tratează într-un spital de stat sau privat, propaganda PNL vrea să justifice privatizarea mascată a sănătăţii.

Făcând apoi trimitere la comunicatul clinicilor private în care acestea anunţă că nu mai încheie contracte cu CNAS, îi acuză pe liberali că nu ştiu regula de bază a economiei de piaţă, care spune că mediul privat urmăreşte profitul, nu numai acoperirea costurilor.

"Pacienţii NU vor plăti nimic dacă vor alege să se trateze într-un spital de stat sau într-unul privat" susţinea propaganda PNL, ca să justifice privatizarea mascată a Sănătăţii", afirmă PSD, referindu-se la comunicatul emis de Ministerul Sănătăţii, care dă asigurări că "prin modificarile aprobate marţi, pacienţii nu vor plăti nimic daca vor alege să se trateze într-un spital privat sau într-unul de stat, iar numărul vieţilor salvate va fi în creştere" şi că "nu se privatizează niciun serviciu medical".

"La o zi distanţă, chiar clinicile şi spitalele private spun că acest lucru este o iluzie", remarcă social-democraţii, după ce Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private, care reprezintă, printre altele, clinicile Medlife, Sanador, Regina Maria, Polisano, Monza, Medicover, Ponderas, Synevo, a anunţat joi că ia în calcul să nu mai semneze contracte anuale cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate care permit decontarea serviciilor medicale în privat.

PSD subliniază că regula de bază a economiei de piaţă spune că mediul privat urmăreşte profitul, nu numai acoperirea costurilor.

"Doar liberalii nu ştiu asta!", comentează PSD

"Aşa cum HABAR NU AU că adoptarea unei OUG fără avizul Consiliului Legislativ este ilegală", conchid ei., în condiţiile în care Victor PŞonta a făcut public un document al Consiliului Legislativ adresat secretarului general al Guvernului, în care afirmă că "OUG privind reforma în domeniul sănătăţii a fost primită pentru aviz în 5 februarie, dată la care Guvernul a fost demis în Parlament".

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Da de ce nu explicati clar populatiei ca privatul isi alege ce trateaza si ce refuza si ca pacientul nu merge doar cu bani lui ,doar cu cat a cotizat el la sanatate , urgentele le platesc cei ce merg la privat parca sistemul de sanatate e unul solidar si cine stabileste cat profit e de ajuns pt privat

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
ApanovaAdvertisement
Business Card
BTPay

ENGLISH SECTION

more articles

Conferinţele Teatrului Naţional
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS