Abonament gratuit

PURTĂTORUL DE CUVÂNT AL GUVERNULUI:"Premierul consideră că nu e cazul să se plimbe cu barca la inundaţii ca să-şi arate implicarea"

I.S.
Ziarul BURSA #Politică /

Premierul Dacian Cioloş consideră că "nu e cazul să se plimbe cu barca" prin zonele inundate pentru a-şi arăta implicarea într-un proces complicat şi tragic, atâta vreme cât la nivelul Ministerului de Interne activitatea se desfăşoară în bune condiţii, a declarat astăzi Dan Suciu, purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Dan Suciu a făcut aceste afirmaţii la finalul şedinţei de Executiv în care Ministerul de Interne a prezentat o informare cu privire la situaţia generată de fenomenele hidro-meteorologice din săptămânile trecute.

"S-a comentat foarte mult în ultima perioadă, de ce nu există acţiune la nivelul Guvernului. A existat o acţiune de supraveghere, coordonare şi de implicare directă prin mii de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul Ministerului Afacerilor Interne. Premierul consideră că nu e cazul să se plimbe cu barca prin zonele inundate pentru a-şi arăta implicarea într-un procesc complicat şi tragic, atâta vreme cât la nivelul Ministerului Afacerilor Interne activitatea se desfăşoară în bune condiţii", a spus Dan Suciu, potrivit unor surse din media.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a anunţat că premierul le-a cerut ministerelor cu responsabilităţi în domeniu să participe la evaluarea pagubelor.

"Premierul i-a cerut Ministerului Afacerilor Interne să facă aceste două prezentări şi mai mult decât atât, în ceea ce priveşte situaţia inundaţiilor, le-a cerut ministerelor care pot contribui şi implicit au legătură cu situaţia legată de inundaţii să se implice în evaluarea pagubelor. E vorba de Ministerul Dezvoltării Regionale, Ministerul Agriculturii şi Ministerul Mediului, pe lângă, evident, Ministerul Afacerilor Interne, aşa încât în cel mai scurt timp să poată fi făcute corecţii financiare sau susţineri de plată, eventual chiar din fonduri europene", a precizat Dan Suciu.

Potrivit informării, 692 de locuinţe, 1.673 de anexe gospodăreşti, 32 de obiective economico-sociale, 658 de poduri şi podeţe, 18.000 de hectare de terenuri agricole, 18 km de cale ferate şi mai multe drumuri naţionale şi judeţene au fost afectate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa Antreprenoriat fără gen
DTLAWYERS
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Pactul pentru muncă
Livestreaming Teatrul Naţional
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS