RADU MIHAIU, PRIMARUL SECTORULUI 2:''Avem directori care nu şi-au îndeplinit sarcinile de serviciu''

G.U.
Politică / 27 noiembrie 2020

''Avem directori care nu şi-au îndeplinit sarcinile de serviciu''

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a declarat că verificările Corpului de Control relevă că mai mulţi directori din autoritatea locală nu şi-au îndeplinit sarcinile de serviciu şi că, de săptămâna viitoare, programul Comisiei de Disciplină devine "aglomerat", potrivit Agerpres.

"La fix o lună de la preluarea mandatului avem nişte concluzii. Avem rapoarte de la Corpul de Control, de la Auditul intern. De săptămâna viitoare, programul Comisiei de Disciplină devine brusc aglomerat. Am analizat o tonă de documente. Da, o tonă, fiindcă de fiecare dată când pui o întrebare incomodă, cei vizaţi te îngroapă în hârtii în speranţa că te buimăcesc. Am luat la rând fiecare direcţie. Am luat la puricat tot ce ne-a ridicat semne de întrebare. Am trimis Corpul de Control să verifice rând cu rând actele şi procesele suspecte", a scris Radu Mihaiu, astăzi, pe Facebook.

Potrivit acestuia, concluziile nu sunt bune.

"Avem directori care nu şi-au îndeplinit sarcinile de serviciu, avem directori care au ignorat recomandarea celor avizaţi şi au semnat achiziţii neconforme, avem multă minciună şi oameni care umflă cifrele pentru a da bine, în special pentru ei. O spun clar şi public - NU tolerez incompetenţa. NU tolerez minciuna. Şi în niciun caz NU voi acoperi pe nimeni, cum se practica până acum. Orice urmă de hoţie îşi va găsi calea către procurori", a subliniat Radu Mihaiu

BTPay

Curs valutar BNR

22 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0034
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5255
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.5807

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro