RAED ARAFAT:"În momentul în care mi se spune, da, e rândul să te vaccinezi, eu mă vaccinez"

J.P.
Politică / 24 noiembrie 2020

"În momentul în care mi se spune, da, e rândul să te vaccinezi, eu mă vaccinez"

Secretarul de stat în cadrul Ministerului de Interne, Raed Arafat, a explicat că vaccinul împotriva COVID-19 se administrează de două ori şi că ar putea avea câteva efecte secundare, de scurtă durată. Arafat a declarat că va face acest vaccin pentru a se proteja pe el şi pe apropiaţii săi, conform news.ro.

"După injecţie, e o perioadă până corpul tău face anticorpi împotriva virusului respectiv. Mai trebuie inclusiv o injecţie de rapel la unele din vaccinuri. Mai trebuie, peste două luni, să faci o a doua injecţie pe care dacă nu o faci, prima injecţie devine ineficientă. Nu este suficient să fim 1.000 sau 2.000 vaccinaţi. În mod normal, ca să ai un efect real de a întrerupe lanţul de răspândire, trebuie să ajungi vaccinezi între 60 şi 70% din populaţie. Şi acest lucru este clar că va dura şi nu va dura numai la noi, ci va dura în toată lumea. Ce faci prin vaccinare? În primul rând este că te protejezi şi protejezi şi pe ceilalţi din jurul tău. Asta este cert. Cu cât se vaccinează mai mulţi (...) cu cât prevenirea răspândirii şi revenirea la o stare cvasi-normală să zicem este mai rapidă", a declarat Raed Arafat, la Digi24, luni seară.

Arafat a explicat că nu doar România administrează acest vaccin, ci şi alte state din Europa.

"Este clar că se va comunica, va deveni totul transparent, nu va fi nicio problemă care să lase să se pună sub semnul îndoielii corectitudinea şi seriozitatea lucrurilor care se fac. Şi atenţie, nu suntem singuri, ce folosim noi o să folosească toată Europa. Deci să înţeleagă lumea că nici Guvernul francez nu vrea să facă rău populaţiei sale, nici Guvernul german nu va face acest lucru, nici orice alt guvern. Suntem toţi împreună în acest sens şi achiziţia de vaccinuri este una europeană. Aşa că se ştie că nu se va achiziţiona ceva care nu reprezintă siguranţă pentru populaţia care îl va primi", a mai declarat Arafat

Întrebat cum i se pare că mai mulţi medici pun umărul la campania împotriva acestui vaccin, secretarul de stat a declarat că se aştepta la asemenea reacţii.

"Nu pot să spun că mă şochează, m-am aşteptat pentru că ştiu că există astfel de opinii. Este trist, nu este un lucru OK, pentru că nu există bază ştiinţifică la ce comentează colegii. Îmi pare foarte rău. Să vii să arunci câteva date, asta nu înseamnă ştiinţă. Ştiinţă este să aduci lucruri concrete care să spună de ce tu spui aceste lucruri. Nu este OK şi să ai studii ştiinţifice. Studiile arată că aceste vaccinuri care vor veni, vor fi sigure şi vor putea fi administrate fără sechele şi fără probleme", a declarat Arafat.

Raed Arafat a menţionat că acest vaccin ar putea avea, în cazul unora, şi câteva efecte adverse de scurtă durată.

"Deci asta este ce acum avem în faţa noastră. Normal, pot fi, şi colegii specialişti pot explica, anumite efecte secundare obişnuite care trec, nu va fi nicio problemă cu ele. Astea toate vor fi explicate. Dar niciun medicament nu trece fără să aibă posibile efecte secundare şi nu vorbim de probleme majore aici. Dar fiecare vaccin va fi explicat, lucrurile vor fi foarte transparente", a declarat Arafat.

De asemenea, Raed Arafat a precizat că îşi va face acest vaccin, atunci când va primi unul.

"Vă spun, personal, pentru mine, în momentul în care mi se spune, da, e rândul să te vaccinezi, eu mă vaccinez. Pentru că nu ştiu că asta este soluţia să nu trec eu sau alţii din jurul meu printr-o problemă care pune viaţa în pericol şi nu numai. Îţi afectează viaţa pe o durată lungă, încă nu ştim care este durata de impact a virusului asupra corpului. Până acum vedem că are un impact de lungă durată. Dacă va dispărea acest impact sau nu, încă e prea devreme să spunem. Încă sunt oameni la un an de la infecţie cu sechele pulmonare şi cu sechele generale după infecţie, oameni care au trecut mai uşor prin infecţie", a mai precizat secretarul de stat.

Opinia Cititorului ( 16 )

 1. Tre sa fii tâmpit sa te vaccinezi in conditiile descrise de Arafat și să aștepți luni de zile, ca un sclav, să se vadă primele efecte, timp în care sa suporți aceleași reguli tâmpite, fasciste, absurde, totalitare, inventate de gașca Iohannis - Orban.

  Daca efectele vaccinului, adică acea imunizare apar DOAR daca se va vaccina 70% din populație (lucru care nu se va întâmpla niciodată) atunci nu merita sa se vaccineze nimeni. 

  Eficiența unui astfel de vaccin ar trebui să fie individuală nu să depindă de "numărul total de vite vaccinate", variabila pe care nu o pot controla nici măcar fasciștii care conduc Romania. Deci, la ce bun?

  Nu recomand acest vaccin și nimic din tot ce e legat de acești băieți neomarxisti! 

  1. asa e Cristiane!

   se pune la cale in mod efectiv sub umbrela unei necesitati sanitare inglobarea tuturor oamenilor intr-o forma dictatoriala de conducere unificata, intr-o lume unde cash0ul nu va mai exista si unde nimeni nu va mai putea castiga sau cheltui bani daca nu are chip-ul implantat.  

   da, e chiar vremea descrisa in Apocalipsa lui Ioan din noul testament.  

   sau cel putin niste fanatici indraciti imita ceea ce a fost descris acolo.  

   si chiar si numai pentru asta merita blamati si inlaturati.  

   citat din Biblie, Noul Testament, Apocalipsa lui Ioan: 

   "16.Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. 

   17.Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei." 

   si mai cerceteaza si cum sta treaba cu gena VMAT2 - e o gena responsabila de eliberarea hormonilor in creier care apar in stari religioase de extaz.

   apoi ia in seama ca noul vaccin e bazat pe editarea ARN-ului (monohelix-ul care sta la baza dublului helix care formeaza ADN-ul) - practic ARN-ul e "caramida" si transportorul de informatie al ADN-ului ...  

   astia vor sa rupa legatura (la nivel organic) intre Dumnezeu si om prin acest vaccin care editeaza ARN-ul.  

   nuuuu, multumesc.

   Eu nu bag in mine asa ceva.  

   intuitiv, din viitor, eu stiu ca satanistii astia au dat-o in bara si nu le-a iesit schema

   doar ca va dura mult timp - aprox. 8-10 ani pana sa le cada tot esafodajul 

   deci: eu inclin sa cred ca nu e "the real deal" acum (ce e descris in Apocalipsa dupa Ioan) 

   sunt doar niste tampiti carora li s-au urcat banii la cap si vor sa preia in forta toata lumea.  

   dar vor da gres, vor cadea.  

   Problema mea e ca ei ne vor fi furat 10 ani din viata cu tentativa lor puerila si castrata de preluare a puterii mondiale. Si asta ma deranjeaza pe mine. Timpul meu pierdut. Foarte deranjant pentru mine.  

   Ei nu vor reusi. Am vazut-o in viitor! Dar mari revolte si multe pierderi de vieti urmeaza. Si e pacat.

   Si doar pentru aberatiile unor grandomani .... foarte pacat! 

  No no no..no merge asa: intai sa te vad ca-ti bagi tie si familiei tale, inclusiv nepoti si restului guvernantilor si familiilor lor ...toate generatiile otrava aia in ofganism apoi toti militienii, politicienii si neamurile lor si eu personal tot as alege sa nu-mi fac. De ce: simplu : Cred ca 2.000.000.000 ani evolutie de cand exista viata pe planeta asta bate gandirea unor " experti" care au de profitat de 1 an de cercetare asupra unei boli pe care nu o cunosc si inteleg. Si nu toti au terminat cu 10 la scoala ba chiar sunt genul ala care abia si-au luat un 5-6 insa au prins un post caldut si fac ce le cere " boss"-ul din frunte. Pariez oricand pe " natura" cu riscul chiar sa mi-o iau in freza in dauna unora care au petrecut 8 ore/zi ×20 zile/ luna × 12 ( de cand a aparut virusu) = aprox 2000 ore. Nimeni nu-mi vrea binele meu. Fiecare il vrea pe al lui se asta si obligativitatea. Ca daca el ar fi bine odata vaccinat nu s-ar afii sa mearga si sa intre in contact cu unul bolnav sa zicem.

  1. extrem de corect ce scrii!

   astia vor sa faca experimente pe scara larga la nivel de specie cu editarea ARN-ului (care e baza de formare a ADN-ului) 

   te editeaza practic la nivel celular. 

   si nici nu isi asuma vreo responsabilitate de vreo natura in legatura cu efectele asociate. 

   trebuie sa fii nebun de tot sa te vaccinezi in conditiile astea.

   ai dreptate, Natura nu are cum sa fie depasita de clovnii astia satanici!  

  Eu nu prea cred ca exista oameni cu sechele pulmonare si care au avut o infectie usoara.Poate ca aveau boli pulmonare preexistente.In marea majoritate a cazurilor nu s-a intamplat asa.Majoritatea oamenilor au avut efecte adverse de la tratamentul administrat,nu stiu cum s-au gandit sa foloseasca Hidroxiclorochina,Remdesivir,K aletra,chiar si Azitromicina e destul de toxica.Cei care s-au imbolnavit de Covid la inceputul pandemiei au avut ghinion.Apoi s-a reevaluat si s-a ajuns la concluzia ca in cazurile usoare si medii sa se foloseasca Paracetamol si Vitamina C.Este necesar repausul,hidratatea si alimentatia corespunzatoare(chiar daca nu ai pofta de mancare) si Aspirina pentru cei care nu au contraindicatii si o tolereaza si in dozele corespunzatoare.Nu inteleg din ce motiv s-au complicat inca de la inceput cu tratamentul asta stiintifico-fantastic.

  foarte periculoasa opinia lui Arafat avand in vedere ca a vorba de un vaccin negarantat de producatori, de o tehnologie noua (ARN migrant) si de un virus nou.

  si devine si mai periculoasa in contextul planurilor ID2020 ale lui Gates si planul Agenda 2030 ale WEF (World Economic Forum) 

  eu l-as sfatui pe Arafat sa nu mai marketizeze pe satanisti in Romania. 

  De ce nu ati gasit 5 mil euro sa ii dati cercetatorului de la Institutul Oncologic din TImisoara care lucra la un vaccin neinjectabil care s-ar fi aplicat din spray cu utilizare nazala?  

  Pentru ca nu mai era ideea de vaccinare?  

  Pentru ca nu se mai creea obisnuirea populatiei cu injectarea in vederea injectarii chip-urilor lui Gates?  

  Stim de tendinta de eliminare a cash-ului, am notat cumpararea patentului de inventie al chip-urilor purtatoare de informatie sanitara si financiara de catre Gates (de ce oare? :D ) - stim tot.  

  Intrebarea e de ce marketizati pe satanisti in Romania - tara buna, iubita de Dumnezeu?  

  1. daca va pune dracu in a doua jumatate a anului viitor sa folositi armata si sa obligati cu forta romanii sa se injecteze cu mizeria satanistilor sau sa ii izolati in campusuri distincte pe cei ce refuza ... foc si para iese pe strada.

   Romanii sunt inteligenti, nu se lasa prostiti. 

   Sfatul meu e sa incetati sa mai reprezentati interesele satanistilor in Romania!  

   Aveati solutia la Timisoara la Institutul Oncologic - de ce va inchinati la mizeriile de Gates si Fauci ?

   De ce nu ati gasit un rahat de 5 milioane de euro? ... e o suma infima , bani de buzunar avand in vedere mizele enorme !!!!  

  vreau sa vad la vaccinare politicienii ca exemplu pozitiv pentru natie.

  Si nu vaccinare cu salin ci cu substanta corecta. 

  Virusul este pentru saraci nu pentru bogati! 

  1. cauta pe google cu ce s-a ocupat tac'su lui Bill Gates - a promovat solutii implicate de scadere a populatiei planetei si a format gandirea lui Gates in aceeasi maniera.

   teme-te de vaccinurile lui Gates si Fauci

   nu stii ce mama lui de cancer pleaca de la editarea arn-ului in urma vaccinurilor lor!  

  doamne mare tie gradina ta si multi nebuni au sarit gardul am trait sa citesc si asa ceva se vede ca numai avem ospicii in tara cred ca dupa spitale si puscarii ar trebui urgent sa construim ospicii fratilor cine io fi invatat pe astia cei ala inernet nici aici nu scapam de ei

  1. E Adevărul crud, din pacate.

   Caută adevărul și el te va face liber.

   Oamenii vad deja cu ochiul liber că teoriile conspirației se adeveresc - o gașcă satanista caută să subjuge planeta și să o închine lui Satan, cu sacrificii umane imense. Deja nimeni nu mai vorbește de democrație, aceasta fiind considerată un moft de neomarxisti.  

  Jeg palistinian, cui vinzi tu gogosile astea umflate? Atunci, cand ai intrat in contact cu niste politruci infectati cu Covrig 19, nici macar n-ai vrut sa te testezi cu testele PCR(ca de altfel si negroteiul ala penibil din fruntea OMS, pt ca amandoi stiti foarte bine pericolul grav reprezentat de betisorul lung al testelor, care poate distruge Bariera hematoencefalica, o membrana aflata la frontiera dintre baza nasului si creier, cu consecinte dezastruoase pt organism, caci aceasta asigura protectia impotriva starilor toxice si a substantelor chimico-alergice), darămite sa-ti injectezi de bunavoie vaccinu Covrig, adica "asasinul din seringa", bazat pe modificarea unor secvente de ARN si responsabil de multe boli autoimune, care ti-ar face tot restul vietii, un adevarat IAD!

  Și nici un responsabil pe scaunul electric.E stat de drept ????

  Sa fii sanatos noi nu ne vaccinam..

BTPay

Curs valutar BNR

22 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0034
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5255
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.5807

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro