RALUCA TURCAN, DESPRE MODIFICAREA CONSTITUŢIEI:"PNL poate depune proiectul sesiunea parlamentară extraordinară"

V.V.
Politică /

Raluca Turcan

Raluca Turcan

Partidul Naţional Liberal poate depune, săptămâna viitoare, în sesiunea parlamentară extraordinară, proiectul de modificare a Constituţiei pentru transpunerea rezultatului referendumului, aşa cum a fost asumat la Cotroceni alături de preşedintele Klaus Iohannis, a declarat, joi, liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan.

Potrivit acesteia, este binevenită orice dorinţă de coordonare politică pentru a da României o guvernare puternică începând cu 2020.

"Susţin de mulţi ani că fragmentarea Opoziţiei a fost cel mai mare ajutor pentru PSD şi proxy-ul său ALDE. Ar merita însă să ne asigurăm că înţelegem cu toţii răul imens pe care PSD şi ALDE îl fac României. PSD şi ALDE vor lăsa ţara înglodată în datorii, cu probleme grave în toate domeniile, cu o administraţie politizată, împovărată de mii de firme de partid, firme căpuşă ale baronilor care parazitează bugetele publice. Ţara va avea nevoie de bani după o guvernare de prădători. Doar o guvernare clară de dreapta, orientată spre dezvoltare, creştere şi modernizare poate genera resursele necesare după ce PSD-ul a secat ţara de bani şi a abramburit toate domeniile. Aşadar, cred că un acord politic nu trebuie să înceapă cu negocieri de funcţii, ci cu o discuţie despre valori şi obiective comune. Eu, personal, aş vrea să ştiu dacă discutăm despre o viitoare guvernare de dreapta, necontaminată de teme false şi ferită de orice temeri cu privire la ce e de făcut. O guvernare fermă, care să îşi asume obiective foarte precise de modernizare a sănătăţii, a educaţiei, de stimulare a investiţiilor străine masive, de reducere a birocraţiei în relaţia cu statul, pe lângă multele măsuri de corectare a nenorocirilor făcute de PSD şi ALDE în economie şi justiţie", a detaliat Raluca Turcan într-o postare pe Facebook.

Ea a adăugat că "aşteptările sunt foarte mari şi, istoric, România a depăşit 'etapa jumătăţilor de măsură".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConferinţa PPTT 'Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei'
Cabinet de avocatTMPS