RALUCA TURCAN:"Olanda asigură tratament egal între lucrătorii români şi cei olandezi, iar facilităţile şi drepturile de care beneficiază sunt aceleaşi"turc

A.B.
Politică / 11 martie

"Olanda asigură tratament egal între lucrătorii români şi cei olandezi, iar facilităţile şi drepturile de care beneficiază sunt aceleaşi"turc

Ministrul Muncii Raluca Turcan a avut o întrevedere astăzi cu ambasadorul Olandei în România Roelof Sander van Ees, iar discuţiile au vizat facilităţile şi drepturile pe care le au românii care lucrează în Regatul Ţărilor de Jos, în contextul în care în această ţară sunt aproximativ 70.000 de români care lucrează ca sezonieri, preponderent în domeniul agricol, transmite News.ro.

"În Olanda sunt în jur de 70.000 de români care lucrează ca sezonieri, preponderent în domeniul agricol. Am discutat, în cursul întâlnirii pe care am avut-o cu Excelenţa Sa dl. Roelof Sander van Ees, ambasadorul Regatului Ţărilor de Jos în România, despre oportunităţile şi despre condiţiile de muncă oferite acestora. Olanda asigură tratament egal între lucrătorii români şi cei olandezi, iar facilităţile şi drepturile de care beneficiază sunt aceleaşi.

De asemenea, am apreciat în mod deosebit disponibilitatea manifestată de Excelenţa Sa, în numele ţării pe are o reprezintă, de a sprijini efortul nostru de integrare a persoanelor vulnerabile pe piaţa muncii. Din acest punct de vedere, programele de formare şi calificare pentru persoanele vulnerabile, pe care Ambasada Olandei doreşte să le susţină, pot însemna o şansă la un loc de muncă mai stabil şi mai bine plătit pentru orice persoană aflată în nevoie.

De altfel, există deja o substanţială cooperare bilaterală dintre România şi Olanda în domeniul pieţei muncii şi al ocupării, dar şi în cel al securităţii sociale, pe care dorim să o continuăm cu proiecte comune ale instituţiilor în domeniu din cele două state.

Nu în ultimul rând, un domeniu important al colaborării dintre ţările noastre, pe care l-am discutat cu Excelenţa Sa dl. Roelof Sander van Ees a fost cel al combaterii traficului de persoane. Preocupările noastre în acest domeniu vizează acţiuni comune ale ministerelor de resort din cele două ţări, pentru a reuşi împreună să prevenim acest fenomen, dar şi să identificăm şi să acordăm sprijinul necesar celor care devin victime", a scris Raluca Turcan joi pe Facebook.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Mai blondo cu un singur neuron, sigur nu ti-a pus "ambasadorul lalelelor" niscaiva prafuri de-ale lor, in cafea?Caci prea exuberanta ai iesit de la discutii! Vezi ca maine, sa nu cumva sa le cedezi si Portul Constanta!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa “Sistemul bancar după un an de pandemie”
Dtlawyers
BTPay
Allview
Stiri Locale
AAGES

Curs valutar BNR

22 Iun. 2021
Euro (EUR)Euro4.9253
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1431
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7465
Gram de aur (XAU)Gram de aur236.9350

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Boromir
piperea.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
CCIB - Focus Bucuresti - iunie 2021
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro