Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”

RALUCA TURCAN, PNL: "În ciuda plecării lui Neaga, dezastrul din infrastructură rămâne"

T.M.
Politică /

Raluca Turcan (Sursa foto: Twitter)

Raluca Turcan (Sursa foto: Twitter)

Preşedintele PNL Sibiu, deputatul Raluca Turcan, afirmă că premierul Viorica Dăncilă a găsit soluţia perfectă pentru a scăpa de promisiunea neonorată referitoare la darea în circulaţie a 180 kilometri de autostradă în acest an, prin demisia directorului CNAIR, Narcis Neaga, şi că în ciuda plecării acestuia, dezastrul din infrastructură rămâne.

"Viorica Dăncilă ne-a anunţat, ieri, că autostrada Sibiu-Piteşti este un eşec total! Cea mai aşteptată autostradă din România nu doar că nu se va pune în circulaţie anul viitor, ci nici măcar nu are documentaţiile finalizate, iar lucrările sunt departe de a începe. Ca să scape de promisiunea neonorată, cum că anul acesta se vor pune în circulaţie 180 km de autostradă, Dăncilă a găsit soluţia perfectă - scoaterea unui ţap ispăşitor - Narcis Neaga, director CNAIR. Chiar dacă Neaga şi-a dat demisia, dezastrul din infrastructură rămâne: la autostrada Sibiu-Piteşti nu s-a construit nici măcar un metru; drumul expres Craiova-Piteşti a fost abandonat, imediat după ce au plecat jurnaliştii; autostrăzile Moldovei au rămas tot pe hârtie, deşi avem şi o lege în acest sens; secţiunile care trebuiau finalizate din autostrăzile Lugoj-Deva, Sebeş-Alba sau din autostrada Transilvania nu avansează", a arătat Raluca Turcan, într-un comunicat.

Preşedintele PNL Sibiu i-a solicitat prim-ministrului Viorica Dăncilă să prezinte public execuţia financiară şi stadiul tehnic de execuţie din primele 6 luni ale acestui an pentru toate lucrările de infrastructură.

"Îi solicit să prezinte ceea ce a făcut efectiv Guvernul, nu ceea ce intenţionează să facă, după anul 2021. Aşa cum arată execuţia bugetară pe primele 5 luni, anul acesta vom avea cele mai slabe investiţii în infrastructura de transporturi din ultimii 20 de ani. Îi solicit Vioricăi Dăncilă să-şi ceară scuze românilor pentru minciuna finalizării a 180 Km de autostrăzi în anul 2019 şi pentru coşmarul pe care îl trăiesc aceştia, zi de zi, pe drumurile publice", a mai arătat Raluca Turcan.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Ridicol ! Cat ati fost voi ati furat toti banii cu Nelu Iordache, Bucsaru, Delta ACM, Eurotrading 98 si alti sifonari si acum faci gargara..Cat ati fost voi la putere au fost doar furturi, ramase nepsedepsite. Incompetenta PSD-istilor doare..., atatia bani de furat si prostii astia ii irosesc...Probabil ca esti obisnuita cu gargara, probabil ca este un mod minunat de a-ti castiga existenta de lux nemeritata. Indiferent de nemernicia guvenului PSD-ist, cantecul tau suna fals. Esti printre ultimele persoane care au dreptul moral de a vorbi de autostrazi.... sau de altceva....

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS