RALUCA TURCAN: "Viorica Dăncilă va pierde alegerile prezidenţiale usturător"

D.V.
Politică /

Raluca Turcan (Sursa foto: Twitter)

Raluca Turcan (Sursa foto: Twitter)

Liderul liberal Raluca Turcan afirmă că Viorica Dăncilă - votată marţi de CEx al PSD pentru a fi candidatul partidului la Preşedinţie - va pierde alegerile prezidenţiale usturător şi va pleca în secunda doi din fruntea Guvernului. Turcan spune însă că actualul premier va avea ocazia să răspundă mai multor întrebări vizând grupurile de interese care parazitează Guvernul, instituţiile statului şi resursele publice, banii luaţi de la primării, ratele mai mari la bănci şi brutalitatea cu care au fost reprimate protestele din 10 august.

"Viorica Dăncilă va pierde alegerile prezidenţiale usturător şi va pleca în secunda doi din fruntea Guvernului. Astfel, România va avea şansa să se dezvolte condusă de preşedintele Klaus Iohannis care să lucreze cu un guvern responsabil în faţa românilor şi nu a infractorilor", afirmă Turcan.

În opinia sa, candidatura Vioricăi Dăncilă este o bună ocazie să dea socoteală pentru: grupurile de interese care parazitează Guvernul, instituţiile statului şi resursele publice; banii luaţi de la primării din fondurile care trebuiau să fie investite în şcoli, spitale, utilităţi şi drumuri; facturile care au crescut în ultimul an la electricitate, telefonie şi gaze; ratele mai mari la bănci; antreprenorii care sunt nevoiţi să facă disponibilizări din cauza politicilor economice dezastruoase.

Alte aspecte pentru care Dăncilă ar trebui să dea explicaţii, conform deputatului PNL, sunt: blocarea cardului de sănătate şi condiţiile dramatice din spitale; brutalitatea cu care au fost reprimate protestele din 10 august, blocarea oraşului Târgovişte, în timpul unui miting PSD, sau arestarea unor protestatari paşnici din Topoloveni; miile de porci omorâţi în bătătura fermierilor români din cauză că acest guvern nu este în stare să ia măsuri pentru stoparea pestei porcine; lipsa autostrăzilor, a investiţiilor în şcoli şi spitale.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Patria Bank
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Real Estate & Construction Forumwww.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS