RE/MAX ROMÂNIA:"Cluj, Bucureşti şi Timişoara - oraşele cu cele mai multe tranzacţii imobiliare"

R.R.
Ziarul BURSA #Companii #Construcţii /

"Cluj, Bucureşti şi Timişoara - oraşele cu cele mai multe tranzacţii imobiliare"

Încasările companiei s-au majorat cu 35% în primele şase luni din 2018, faţă de aceeaşi perioadă din 2017 

RE/MAX România a înregistrat o creştere de circa 35% a încasărilor, în primele şase luni ale anului curent, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului precedent, arată un comunicat al companiei.

Reprezentanţii RE/MAX estimează până la finalul anului 2018 o cifră de afaceri de până la 2,8 milioane de euro, în creştere cu aproximativ 40% comparativ cu rezultatele raportate anul trecut.

Potrivit comunicatului, agenţia imobiliară a intermediat, în primul semestru din 2018, peste 1.000 de tranzacţii imobiliare, în valoare de 40 de milioane de euro, în creştere comparativ cu perioada similară din 2017.

Conform reprezentanţilor companiei, valoarea comisioanelor totale încasate din intermedierile imobiliare în semestrul întâi din 2018, este cu 35% mai mare, comparativ cu acelaşi interval din anul precedent.

Comunicatul mai notează: "Cele mai multe intermedieri au avut loc în Bucureşti, Cluj şi Braşov, aceste pieţe având un potenţial crescut în domeniul imobiliar. În ceea ce priveşte tipul de proprietăţi tranzacţionate de către companie, ponderea celor de pe segmentul rezidenţial a fost de 72%, urmate de cele comerciale (11%), industriale (9%) şi terenuri (8%). În total, în perioada menţionată, birourile RE/MAX au intermediat 84% vânzări şi 16% închirieri".

Conform acestora, principalele oraşe care vor cunoaşte o dinamică deosebită în ceea ce priveşte tranzacţiile imobiliare, în următoarea perioadă, sunt Cluj, Bucureşti şi Timişoara, având potenţial de dezvoltare economică şi imobiliară.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS