Abonament gratuit
Videoconferinţa “Energia în priză”Videoconferinţa “Energia în priză”

Reynaers Aluminium vrea să investească 1,4 milioane euro în următorii 5 ani

Melania Agiu
Ziarul BURSA #Companii /

Reynaers Aluminium vrea să investească 1,4 milioane euro în următorii 5 ani

Reynaers Aluminium România, parte a liderului european pe segmentul soluţiilor de aluminiu pentru sectorul de construcţii, are un plan de investiţii de 1.400.000 euro pentru următorii cinci ani, destinat expansiunii şi dezvoltării pe plan local, a anunţat, ieri, Daniel Popa, Country Manager Reynaers România, în cadrul unei conferinţe de presă.

Managerul Reynaers România a precizat că, încă din 2015, compania Reynaers Aluminium a pus bazele primului centru logistic din România, cu o investiţie totală de 1 milion de euro, iar în acest an, cea mai recentă acţiune este reprezentată de relocarea noului sediu, ce include un showroom de circa 200 mp şi care presupune un buget total de peste 500.000 euro.

Daniel Popa a declarat: "De la creionarea conceptului până la elementele expuse, acest showroom este gândit pentru fiecare tip de partener Reynaers - arhitecţi, dezvoltatori, investitori, antreprenori generali, fabricanţi şi, nu în ultimul rând, beneficiari finali - combinând atât aspecte tehnice, digitale, cât şi elemente specifice de design. Pentru a scoate un produs bun pe piaţă ai nevoie de ingrediente, utilaje performante şi de managementul calităţii".

Noul showroom prezintă toate inovaţiile recent lansate de către Reynaers Aluminium, prezentate anul acesta la expoziţii internaţionale din Paris, Bruxelles, Londra şi Munchen, precum şi ultimele extensii ale sistemelor pentru ferestre şi uşi, uşi glisante şi pereţi cortină, echipate cu cea mai nouă gamă de accesorii, într-o paletă de culori diverse, fiind în perfectă armonie cu noile tendinţe arhitecturale, orientate către dimensiuni cât mai mari, profile ultra slim şi suprafeţe mari de sticlă.

Daniel Popa a specificat că, în urma verificărilor, în acest an, cele mai mari vânzări au fost inregistrate pentru feres­tre şi uşi - 20%, uşi glisante - 20% şi pereţi cortină în procent de 60%.

În cadrul conferinţei a fost prezentată, ca element de noutate, aplicaţia de simulare virtuală, ce permite beneficiarului vizualizarea viitorului proiect încă din faza de concepţie. Cu această aplicaţie se pot parcurge diferitele spaţii ale clădirii, respectiv revizuirea sau ajustarea tuturor aspectelor legate de proiectare. Aplicaţia are la bază proiectul arhitectural realizat 3D, pe care îl transformă într-un model virtual, în care se poate intra pentru a examina toate aspectele tehnice şi de design atât la interior, cât şi la exterior.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

25 Sep. 2020
Euro (EUR)Euro4.8750
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1874
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5137
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3319
Gram de aur (XAU)Gram de aur251.0994

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
CEZ România
Smart City România
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie