Abonament gratuit

ROVANA PLUMB: "Principala prioritate a Guvernului în perioada următoare - legea salarizării sectorului bugetar"

Elena Deacu
Macroeconomie /

Preşedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a afirmat luni că principala prioritate a Guvernului în perioada următoare o reprezintă legea salarizării sectorului bugetar, adăugând că săptămâna viitoare Executivul va demara, în acest sens, consultări cu partenerii sociali.

"Principala prioritate pe care ne vom axa ca acţiune guvernamentală în perioada următoare este legea salarizării sectorului bugetar şi vom începe de săptămâna aceasta consultări cu partenerii noştri sociali, astfel încât să putem să finalizăm la sfârşitul lunii septembrie legea salarizării pentru sectorul bugetar", a spus Rovana Plumb, la finalul Biroului Permanent Naţional al PSD.

Ea a adăugat că salarizarea trebuie să fie la acelaşi nivel indiferent că este vorba de puterea legislativă, executivă sau judecătorească.

"Noua viziune pe care o avem în ceea ce priveşte salarizarea, care se face haotic în momentul de faţă, este de a avea o echitate în sistemul bugetar în ceea ce priveşte motivarea personalului şi într-adevăr viziunea cu care venim poate fi considerată şi este din punctul meu de vedere un factor de combatere a corupţiei", a arătat Plumb.

Totodată, în contextul crizei din Grecia, aceasta a precizat că ''Guvernul a făcut curat şi are înregistrată performanţă din punct de vedere economic, dar şi din punct de vedere al impactului social ca urmare a măsurilor adoptate''.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie