Conferinţa BURSA “Energia în priză”Conferinţa BURSA “Energia în priză”

RUDEL OBREJA: Toader şi guvernanţii "să curme toate nedreptăţile"

M.I.
Politică /

Rudel Obreja (Sursă foto: Twitter)

Rudel Obreja (Sursă foto: Twitter)

Rudel Obreja, fostul şef al Federaţiei Române de Box, condamnat definitiv în dosarul "Gala Bute", a afirmat, astăzi, la Instanţa supremă, că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, şi guvernanţii "ar trebui să curme cât mai repede toate nedreptăţile care s-au făcut de-a lungul timpului".

Obreja s-a prezentat la Instanţa supremă, unde se judecă contestaţia în anulare a acestuia împotriva deciziei prin care a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în acest dosar, potrivit Agerpres.

"Tudorel Toader şi toţi cei care conduc ţara asta ar trebui să curme cât mai repede toate nedreptăţile care s-au făcut de-a lungul timpului, pentru că un singur om dacă a ajuns în puşcărie în mod nelegal, chestia asta ar trebui să zguduie din temelii Justiţia română. Pe de altă parte, există probleme majore la completurile de trei. La completurile de cinci nu doar un singur judecător nu a fost tras la sorţi, pentru că nu are nimeni dovada momentelor în care s-au tras la sorţi în anii anteriori completurile astea. Deci, ele au fost puse cu mâna, au fost introduşi oamenii... Da, am probe, mai aveţi nevoie de probe?", le-a spus Obreja jurnaliştilor.

Întrebat despre contestaţia în anulare făcută în cazul deciziei de condamnare din dosarul 'Gala Bute', Obreja a afirmat că 'trebuie făcută dreptate' şi că acuzaţiile în cazul său sunt 'făcături' pe care el le-ar fi demontat pe parcursul procesului, dar de care magistraţii din completurile sale nu au ţinut cont.

'Ar trebui făcută dreptate, pentru că s-au făcut enorme ticăloşii, s-au făcut manevre şi voi arătaţi lucrurile astea. Eu am păţit şi păţesc asta de ani de zile. Încerc să am parte de o expertiză în dosar. Nu pot să am parte... Trei - patru ani m-au cercetat pentru şapte acuzaţii care după aceea au dispărut din dosar şi au venit cu altceva, tot ca să mă agaţe în dosar. N-a fost nimic în 'Gala Bute' şi se ştie şi la nivel internaţional că eu am fost condamnat pentru 'Gala Bute'. Astea sunt nişte făcături ale unui sistem care se luptă între ei şi care au pus mâna pe ţară', a mai spus Obreja.

Instanţa supremă a stabilit pentru astăzi judecarea contestaţiei în anulare făcută de Rudel Obreja după condamnarea sa la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul 'Gala Bute', în care a fost condamnată definitiv şi Elena Udrea, fost ministru al al Dezvoltării Regionale şi Turismului, la şase ani de închisoare cu executare.

bursa, rudel obreja, toader, guvernantii, sa curme, nedreptatile

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
CCIR
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS