Sameday operează o reţea de peste 5000 de automate de livrare colete în România, Ungaria şi Bulgaria

F.D.
Companii / 31 mai

Sameday operează o reţea de peste 5000 de automate de livrare colete în România, Ungaria şi Bulgaria

La 6 ani după ce a introdus livrarea la easybox în piaţa din România, compania de curierat SAMEDAY operează în prezent o reţea de peste 5000 de automate de livrare colete în România, Ungaria şi Bulgaria, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Prin acestea, curierul SAMEDAY aduce în comunităţile locale din România şi din regiune, prin reţeaua de easybox-uri, produsele a peste 30.000 de magazine online care au integrate easybox-urile ca opţiune pentru clienţii lor, contribuind la stimularea e-commerce-ului, precum şi a schimburilor între mediul rural şi mediul urban.

Mihai Trăistaru, Vice-President of Products, SAMEDAY Group, a explicat: "Oraşele europene vor să devină din ce mai inovative şi mai conectate, dar şi responsabile faţă de mediul înconjurător. Easybox-ul este un instrument de tip IoT (internet-of-things), iar infrastructura software şi logistică dezvoltată în jurul lockerelor ne permit să contribuim la consolidarea ideii de smart city şi smart village, să venim constant cu produse şi servicii inovative în toate comunităţile locale pe care le acoperim. Prin infrastructura logistică de livrare colete reprezentată de reţeaua SAMEDAY easybox răspundem nevoilor consumatorilor, disipând graniţele rural-urban sau naţional-regional. Oriunde s-ar afla în România, Ungaria sau Bulgaria, consumatorii online pot alege easybox pentru livrarea produselor comandate online. Când oamenii decid să trimită sau să primească un colet la easybox, aleg de fapt să fie decidenţi asupra momentului ridicării sau predării coletului, optând în acelaşi timp pentru o metodă de livrare prietenoasă cu mediul."

Mihaela Bădescu, Chief Legal Officer, SAMEDAY Group, a subliniat: "Ne bucură să vedem că teme precum transformarea digitală şi nevoia unor strategii locale pentru reducerea noxelor şi a amprentei de carbon sunt prioritare pe agenda Eurocities. Am avut ocazia de a discuta direct cu reprezentanţii locali despre beneficiile extinderii reţelei de lockere în comunităţile lor. Easybox contribuie astăzi la reducerea consumului de carburant, la eficientizarea operaţiunilor de curierat şi la decongestionarea şi fluidizarea traficului. În plus, avem active deja easybox-uri independente energetic, dotate cu panouri solare şi explorăm în continuare soluţii pentru reducerea consumului de energie şi a emisiilor de CO2."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
digi.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

15 Iul. 2024
Euro (EUR)Euro4.9700
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5550
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9149
Gram de aur (XAU)Gram de aur352.8944

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb