"Samsung" prezintă Olympic Rendezvous@Samsung

A.S.
Ziarul BURSA #Miscellanea / 13 august 2004

Complexul de recreere Olympic Rendezvous at Samsung (OR@S), inaugurat cu ocazia Jocurilor Olimpice, are o suprafaţă de 1064 metri pătraţi şi e plasat în interiorul Complexului Sportiv Olimpic al Atenei (OAKA). Acesta va fi un loc central de întrunire şi un reper esenţial pentru spectatori şi atleţi, pe durata Jocurilor Olimpice ATENA 2004.

Conform estimărilor, OR@S va atrage peste 300.000 vizitatori în timpul Jocurilor şi prezenta cele mai noi tehnologii de la Samsung pentru echipamente de comunicaţii wireless, oferind în acelaşi timp un refugiu relaxant, pentru atleţi, familiile acestora şi spectatori.

OR@S va oferi spectacole live, apariţii ale atleţilor, licitaţii organizate pentru vînzarea de obiecte care au aparţinut unor celebrităţi din sport şi va găzdui expoziţii cu produse futuristice.

OR@S include patru teme principale: Centrul Atleţilor, Centrul Spectatorilor, Loop Plaza, Evenimente dedicate Atleţilor.

"Samsung" pune tehnologia informaţiei digitale în slujba Jocurilor Olimpice de la Atena

Aparatura Wireless pentru Olimpiadă (Wireless Olympic Works) şi telefonul mobil SGH-i530 aduc tehnologia comunicaţiei la un nou nivel la Jocurile Olimpice din Atena. Delegaţia României la JO 2004 beneficiază, de asemenea, de tehnologie Samsung. Samsung a oferit 38 de telefoane mobile SGH-X450 Comitetului Olimpic Român. Samsung a creat cel mai sofisticat şi de încredere echipament de transmitere a comunicaţiilor în sistem wireless pentru Jocurile Olimpice de la Atena 2004 - Wireless Olympic Works (WOW). Printre serviciile pe care le oferă sistemul WOW se numără accesarea imediată a informaţiilor referitoare la evenimentele în curs de desfăşurare, reactualizarea informaţiilor referitoare la rezultatele evenimentelor şi medaliile acordate, localizarea celor mai apropiate resurse, precum toalete, hoteluri, restaurante şi alte facilităţi aflate în vecinătatea unui anumit loc de derulare a evenimentelor olimpice, afişarea hărţilor cu locurile de derulare ale diferitelor evenimente, mesaje de grup de la sediul Comitetului de Organizare a Jocurilor Olimpice pentru personalul aflat în diferite locaţii, pentru a sprijini derularea cît mai eficientă a competiţiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

03 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9005
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4823
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9076
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4945
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3749

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro