Schneider Electric a primit o evaluare de 5 stele în cadrul CRN Partner Program Guide 2022

S.B.
Companii #Construcţii / 23 iunie 2022

Schneider Electric a primit o evaluare de 5 stele în cadrul CRN Partner Program Guide 2022

Schneider Electric anunţă primirea evaluărilor de 5 stele de la CRN®, un brand al The Channel Company, în cadrul Partner Program Guide 2022, pentru trei dintre programele sale adresate partenerilor: programul mySchneider Panel Builder, mySchneider Contractor şi programul mySchneider Consultants, Designers and Engineers.

Ghidul anual pentru programe adresate partenerilor, realizat de CRN, oferă o listă completă a celor mai remarcabile programe pentru parteneri, construite de furnizori de tehnologie de top, care oferă produse inovatoare şi servicii flexibile prin canalul IT. Evaluarea de 5 stele este obţinută numai de acei furnizori care oferă servicii remarcabile, trecând mai departe de cerinţele propriu zise ale programelor, pentru a contribui la dezvoltarea partenerilor şi a genera o schimbare pozitivă.

Cele trei programe care au primit evaluări de 5 stele sunt următoarele:

mySchneider Panel Builder Program: sprijină partenerii care sunt gata să evolueze, permiţându-le şi oferindu-le instrumentele necesare pentru a vinde cele mai recente soluţii Schneider Panel Building şi inovaţii de vârf la nivel de industrie.

mySchneider Contractor Program: oferă toate instrumentele necesare pentru a construi, instala, pune în funcţiune şi livra soluţii care să permită contractorilor să colaboreze cu colegi de breaslă, să rămână la curent cu evoluţia rapidă a pieţelor şi să-şi extindă activitatea.

mySchneider Consultants, Designers and Engineers program: oferă instrumente şi asistenţă pentru a permite partenerilor să-şi simplifice munca, să economisească timp şi să-şi extindă competenţele, atunci când lucrează la design şi să ofere consultanţă pentru a-şi ajuta clienţii să atingă obiectivele de sustenabilitate şi eficienţă.

Sylvain Frode De La Forêt Senior Vice President, Europe & International Hub, Power Products, Schneider Electric a declarat: "Am observat o creştere constantă, de la an la an, programele noastre având acum cu 33% mai mulţi utilizatori activi lunar. Ele încorporează informaţii şi feedback de la partenerii noştri şi vor continua să evolueze în conformitate cu nevoile legate de decarbonizare ale clienţilor partenerilor noştri. La Schneider Electric, ne reafirmăm angajamentul de a oferi soluţii digitale deschise, uşor de implementat, pentru a stimula sustenabilitatea şi eficienţa, permiţând colaborarea şi parteneriatele importante la nivel de industrie în Noua Lume Electrică."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică”
APA NOVA
e-infra.ro
digi.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9768
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6464
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2078
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8855
Gram de aur (XAU)Gram de aur346.6329

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb