SeedBlink şi Capital Cell au încheiat un parteneriat pentru finanţarea start-upurilor din domeniul biotehnologiei

F.D.
Companii / 21 decembrie 2023

Daniel Oliver, fondator şi CEO al Capital Cell

Daniel Oliver, fondator şi CEO al Capital Cell

SeedBlink, platformă de investiţii şi de equity management dedicată start-upurilor tehnologice europene, anunţă un parteneriat strategic cu Capital Cell, principala platformă de investiţii din Spania, specializată în Biotech şi Healthtech. Parteneriatul constă în lansarea de oportunităţi comune de investiţii pentru a eficientiza finanţarea acestor verticale, vizând să reducă decalajul dintre start-upurile tehnologice inovatoare şi investitorii din întreaga Europă, conform unui comunicat de presă al companiei.

Capital Cell a iniţiat o rundă de finanţare de euro500.000 pe SeedBlink, cu scopul de a-şi extinde prezenţa în regiunea Benelux, Franţa şi Italia. Această mişcare se aliniază cu viziunea Capital Cell de a crea o reţea europeană extinsă de investitori, încurajând investiţiile transfrontaliere şi dezvoltarea prin colaborare.

"Am recunoscut încă de la crearea SeedBlink nevoia de unitate în această călătorie spre inovaţie a Europei, de aceea am încurajat continuu colaborarea. În acest sens, ne asociem cu Capital Cell, cu investitori instituţionali precum VC-uri, business angels, dar şi cu investitori individuali pentru a creşte deţinerea de equity şi a accelera competitivitatea tehnologică în Europa. Prin accesul la o comunitate europeană de investiţii solide şi interconectate, acest parteneriat poate accelera creşterea celor mai inovatoare start-upuri, stimulând astfel inovarea în toată Europa", a declarat Andrei Dudoiu, Managing Partner SeedBlink.

Nimity, soluţia de equity management a SeedBlink, se află în planul de acţiune al acestei colaborări. Implementarea soluţiei va permite companiilor din portofoliul Capital Cell să aibă o mai bună gestionare a tabelului de capitalizare, să implementeze opţiunile de acţiuni ale angajaţilor, să menţină o relaţie mai bună cu acţionarii lor şi să atragă mai eficient investiţiile pe termen lung.

De la lansarea în 2020, SeedBlink a coinvestit în peste 260 de start-upuri tehnologice printr-o reţea de peste 99.000 de investitori (business angels, VC şi parteneri strategici) din aproape 100 de ţări. Astfel, compania a facilitat investiţii de peste 340 de milioane de euro pentru start-upuri tehnologice, din care 66 de milioane de euro prin intermediul comunităţii proprii.

"Parteneriatul cu SeedBlink reprezintă o etapă importantă pentru noi. Expertiza lor în domeniul start-upurilor tehnologice susţine atenţia pe care o avem în zonele de biotehnologie şi sănătate, creând astfel o sinergie puternică. Această colaborare nu numai că va aduce beneficii companiilor din portofoliul nostru, dar va oferi investitorilor noştri un spectru mai larg de oportunităţi de investiţii verificate şi cu potenţial ridicat", a adăugat Daniel Oliver, fondator şi CEO al Capital Cell.

Toate proiectele propuse de Capital Cell sunt analizate de BioExpert Network, o reţea privată de experţi şi lideri de opinie în medicină, ştiinţă, investiţii şi dezvoltarea afacerilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
APA NOVA
digi.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

21 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6535
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2157
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8883
Gram de aur (XAU)Gram de aur353.6146

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb