Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

SENAT:PSD a depus o moţiune simplă împotriva ministrului de Interne; dezbatere şi vot în plen - 26 mai

B.A.
Politică /

PSD a depus o moţiune simplă împotriva ministrului de Interne; dezbatere şi vot în plen - 26 mai

Liderul grupului parlamentar PSD din Senat, Radu Preda, a anunţat marţi, în plen, depunerea unei moţiuni simple intitulate "Democraţia românească în derivă. Cu vela ruptă, în timp de pandemie" formulată împotriva ministrului de Interne, Marcel Vela.

"În conformitate cu prevederile Regulamentului, depun moţiunea simplă la adresa ministrului de Interne, Marcel Vela, cu titlul 'Democraţia românească în derivă. Cu vela ruptă, în timp de pandemie'. Vă rog să dispuneţi conform Regulamentului dezbaterea şi votul pentru această moţiune", a afirmat Radu Preda, de la tribuna Senatului.

Preşedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, a precizat că moţiunea simplă se va dezbate marţea viitoare, 26 mai, începând cu ora 15.00.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Printre putinii oameni valorosi pe care ii mai are PSD-ul, se numara si fostrul ministru de la justitie, Presedintele interimar al Senatului. Pacat insa ca nu a vazut ca motiunea are un nume "necuvincios" pentru aceasta perioada si nu a aruncat-o la gunoi.

  Asa cum vedem noi, de aici de pe "margine", cativa din PSD, glumesc cu situatia tragica, ce abea, abea a fost evitata, cu efortul tuturor; a populatiei ce a suportat nefirescul starii de izolare in locuinte, greutatile de aprovizionare si altele si a celor care au purtat groaznica raspundere fata de vietile noastre dar si fata de masurile evident neobisnuite si greu de suportat.  

  Printre cei ce au avut curajul de a dispune asupra unei situatii nemaintalnite pana acum, masuri neobisnuite, ce s-au dovedit a fi fost necesare, a fost si Ministrul de la Interne. Un om potrivit la locul potrivit.  

  Ce o fi vrand oare sa castige PDS-ul cand reprezentantul sau bagatelizeaza o situatie tracica pe care am suferit-o cu totii cand a denumit motiunea " Democratia in deriva. Cu vela rupta in timp de pandemie". Si ce o fi dorind PSD-ul sa facem noi acum? Si apoi pana la alegeri? Sa radem in hohote ca cineva de la PSD a spus ca noi am suferit nefirescul acestei perioade "cu vela rupta" Haaaa..,Haaaa..,Haaa. Nu, nu radeam la "gluma" lor. Radeam asa cum o sa radem noi dupa alegeri cand PSD-ul o sa-si numere voturile, cele 14-17 procente, daca si atat.  

  Domnilor de la PSD, Motiunile pe care le tot depuneti si dezbateti, le vreti sa fie actiuni de crestere a partidului vostru in ochii electoratului. Ca altfel, nu vad de ce va mai pierdeti vremea cu ele pe banii tarii.  

  Numai ca, se vede clar de un timp, cu motiunile voastre cu tot, coborati, coborati. Degeaba aprindeti farurile cand pe unul, cand pe altul dintre oamenii populari de acum, romanii nu au timp de semnalele voastre nici de ras la glumele voastre infantile.  

  Sunteti pe ultima suta de metrii si daca nu va apucati serios de treaba in Parlament, o sa ajungeti cu PSD-ul vostru in opozitie eterna, ca de acolo nu mai iesiti.

  Puneti mana si vedeti ce este cu ministru de la aparare, ce face acolo. Vedeti s-a intamplat cu legea 223/2015, emisa de Parlament, dece aceasta lege nu a intrat niciodata in vigoare si cum a fost schimbata inainte de 1 ian 2016. Vedeti ce este cu discriminarea unor pensionarii militari, vedeti ce s-a facut cu legea, 223, vedeti cum se poate ca un colonel sa beneficieze de o o pensie mai mica cu 1/3 decat a fostului plutonier de companie, la vechimi apropiate. Uitativa si la armata. Daca vreti voturi. Ca vela rupta o aveti voi. Si sunteti cu siguranta in deriva.  

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Se fac că lucră

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS