Senior Software a cumpărat 30% din acţiunile Sincron HR

G.U.
Companii / 23 septembrie 2021

Senior Software a cumpărat 30% din acţiunile Sincron HR

.

Furnizorul de sisteme integrate Senior Software a intrat în structura acţionariatului HR Sincron, achiziţionând 30% din acţiunile companiei, informează compania într-un comunicat de presă. HR Sincron este un business pornit în 2007, care oferă companiilor din România şi America de Nord o platformă software avansată de resurse umane, prin care sunt gestionate integrat fluxurile din principalele verticale de HR:

Recrutare şi onboarding

Administrare de personal

Pontaj

Salarii

Managementul performanţei

Gestiunea trainingurilor

Self-service pentru angajaţi

Comunicare internă

Odată cu acest parteneriat, soluţia Sincron HR Software va fi întregită de suita de bugetare şi performanţă în HR furnizată de Senior Software, oferind astfel o platformă completă de resurse umane, care acoperă toate activităţile, de la bugetare la execuţie şi analiza datelor.

În cei 14 ani de activitate, echipa HR Sincron a realizat peste 150 de implementări naţionale şi internaţionale, iar portofoliul de clienţi al companiei include branduri de renume precum: Groupe Renault România, Farmec, Rewe Group, Libra Bank, Amber, Varta, Ernst & Young, Generali, Miele, Holcim şi mulţi alţii.

Flexibilitatea soluţiei software permite adaptarea şi configurarea în funcţie de nevoile specifice ale fiecărei afaceri. Astfel, platforma Sincron HR Software a fost testată în contexte provocatoare - peste 500 de utilizatori, 40 de locaţii geografice diferite şi 1.000.000 de CV-uri în baza de date, toate simultan pentru acelaşi client.

"Decizia parteneriatului cu Senior Software reprezintă o evoluţie naturală a relaţiei construite în timp de cele două companii. Un element important în decizie este mindset-ul ambelor afaceri, cu focus pe dezvoltarea şi promovarea produselor software proprii, chestiune din ce în ce mai rară pe piaţa din România. Credem cu tărie că puterea echipelor unite este mai mare decât suma puterilor individuale, prin urmare considerăm că oferta comună pe care o propunem pieţei este mult mai consistentă şi creează mai multă valoare pe piaţa românească.", a declarat Mihai Stanca, Director General HR Sincron.

Potrivit comunicatului, odată cu intrarea în acţionariatul HR Sincron, furnizorul Senior Software şi-a extins portofoliul cu un sistem avansat pentru resurse umane, consolidându-şi poziţia pe piaţa din România de unic furnizor cu un pachet complet de softuri integrate pentru managementul afacerilor.

"După 3 ani în care ne-am intersectat în diverse proiecte comune, am decis să punem bazele unui parteneriat mai solid, care ne va permite să ne dezvoltăm împreună. Sinergia între pachetul nostru de sisteme şi platforma Sincron HR Software, colaborarea excelentă dintre echipe şi nevoia clienţilor noştri de a accesa un singur furnizor software pentru a acoperi toate ariile de business au fost aspecte cheie care au dus la decizia finală.", a adăugat Daniel Toma, Director General Senior Software.

Potrivit sursei citate, un alt punct forte al parteneriatului strategic dintre Senior Software şi HR Sincron îl reprezintă integrarea excelentă dintre soluţia HR şi SeniorXRP - platforma ERP web-based pentru afaceri cu activităţi complexe, oferită de Senior Software. Implementate împreună, cele două sisteme vor oferi managerilor din România oportunitatea de a accesa cele mai noi şi performante tehnologii din piaţă, cu beneficii garantate precum: automatizarea fluxurilor de lucru, gestionarea inteligentă a tuturor activităţilor şi eliminarea operaţiunilor fără valoare adăugată.

România - Strategia dezvoltării
mk-airport.ro
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
ccib.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

02 Iun. 2023
Euro (EUR)Euro4.9633
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6099
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0913
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7790
Gram de aur (XAU)Gram de aur293.6078

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro