Abonament gratuit
Videoconferinţa “Energia în priză”Videoconferinţa “Energia în priză”

SIEGFRIED MUREŞAN:"A venit momentul să echipăm Uniunea Europeană cu surse proprii de venituri"

S.B.
Internaţional /

"A venit momentul să echipăm Uniunea Europeană cu surse proprii de venituri"

Eurodeputatul Siegfried Mureşan a vorbit astăzi în plenul Parlamentului European, la dezbaterea privind Starea Uniunii Europene, în prezenţa preşedintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Acesta şi-a început discursul prin mulţumiri aduse Comisiei Europene pentru proiectele şi iniţiativele de până acum.

"Doamnă preşedintă von der Leyen, vă mulţumesc. Vă mulţumesc pentru idei, iniţiative şi propuneri. Propunerile făcute de Comisia Europeană în ultimul an şi adoptate de Parlamentul European au salvat vieţi în Europa şi au ajutat la îngrijirea oamenilor care aveau nevoie, la tratarea pacienţilor afectaţi de virus, şi au ajutat la combaterea crizei.", a deschis discursul Siegfried Mureşan.

În cadrul dezbaterii, acesta a îndemnat către o Uniune Europeană unită şi bine pregătită, ce poate să ofere avantaje tuturor membrilor.

Eurodeputatul a declarat: "Acum este timpul să consolidăm şi mai mult Uniunea Europeană şi să o construim mai puternică, mai pregătită pentru viitor. O Uniune care este deschisă, care este inclusivă, care ţine seama de cei care se află în nevoie, o Uniune în care cu toţii câştigăm, în care întreprinderile pot inova şi se pot dezvolta, în care ţările se ajută reciproc. Şi pentru a obţine aceste lucruri, avem nevoie de instrumentele potrivite. Şi instrumentul principal pentru îndeplinirea obiectivelor noastre îl reprezintă bugetul Uniunii Europene. Bugetul este Sfântul Graal care ne va ajuta să ne îndeplinim angajamentele. Fără un buget ambiţios, toate angajamentele noastre privind ecologizarea, digitalizarea, sprijinirea tinerilor, sprijinirea fermierilor, o mai bună protejare a graniţelor rămân doar vorbe goale."

Siegfried Mureşan a propus, în cadrul dezbaterii, "echiparea" Uniunii Europene cu fonduri proprii, pentru realizarea proiectelor propuse.

A venit momentul să echipăm Uniunea Europeană cu surse proprii de venituri - resurse proprii. Resurse proprii înseamnă că vom avea o Uniunea Europeană mai puternică, mai stabilă, mai solidă.

"Trebuie să instaurăm resurse proprii cât mai repede, chiar începând cu anul 2021, în aşa fel încât să putem plăti costurile crizei şi să putem da oamenilor ceea ce le-am promis. Resurse proprii înseamnă că vom putea finanţa priorităţile tradiţionale ale Uniunii Europene şi vom putea finanţa, de asemenea, noile priorităţi ale Uniunii Europene. Putem investi în cercetare, putem investi în inovare, putem ajuta fermierii, ne putem proteja frontierele. Înseamnă că vom putea oferi ceea ce oamenii aşteaptă din partea Uniunii Europene." a declarat acesta.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Acest individ dubios face propaganda impozitarii cetatenilor UE cu niste taxe noi care sa se verse direct la bugetul federal al UE, ca in America.

    Binenteles ca poporul care traieste de pe o zi pe alta nu poate fi de acord cu asa ceva. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

25 Sep. 2020
Euro (EUR)Euro4.8750
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1874
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5137
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3319
Gram de aur (XAU)Gram de aur251.0994

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
CEZ România
Smart City România
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie